Σημαντική διάκριση του Μάριου Κυριάκου της KPMG στην Κύπρο

Σημαντική διάκριση του Μάριου Κυριάκου της KPMG στην Κύπρο

Σε βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό».

Σημαντική διάκριση για την προσφορά του στο επιχειρείν έλαβε ο κ. Μάριος Κυριάκου, Senior partner της KPMG στα «Βραβεία Κυπρίων που έχουν διαπρέψει στο εξωτερικό» τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Εθνικής Ασφαλιστικής, την Πέμπτη 23/11.

Στη φωτογραφία ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης παραδίδει στην τελετή απονομής το βραβείο στον κ. Ryan Κυριάκου, ο οποίος το παραλαμβάνει στη θέση του πατέρα του, καθώς ο κ. Μάριος Κυριάκου απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό.

Ryan Kyriacou

 

Ο κ. Κυριάκου απέκτησε τον τίτλο του ορκωτού ελεγκτή λογιστή (Institute of Chartered Accountants in England and Wales – ICAEW) στο Λονδίνο. Εργάστηκε στο Λονδίνο και στη Ρώμη πριν έρθει στην Ελλάδα. Συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή της Εταιρείας καθώς και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Επιχειρησιακών θεμάτων, έχοντας την ευθύνη για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Είναι μέλος και πρώτος πρόεδρος του Συλλόγου Εγκεκριμένων Λογιστών – Ελεγκτών Ελλάδος (ΣΕΛΕ). Είναι επίσης μέλος του Σώματος Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΕΛ) όπου στο παρελθόν υπήρξε μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου, ενώ σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου του ΣΟΕΛ. Είναι επίσης μέλος της ομάδας Εργασίας για τις Τράπεζες της FEE (Ευρωπαϊκή Ένωση Ορκωτών Ελεγκτών – Federation des Experts Comptables Europeens) και ο εκπρόσωπος στην Ελλάδα του ICAEW.

Ο κ. Κυριάκου διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία και μεγάλη εξειδίκευση σε Ελληνικά και διεθνή φορολογικά θέματα, μετασχηματισμούς εταιρειών, προγράμματα επενδύσεων, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, λογιστικά συστήματα και συστήματα εσωτερικού ελέγχου.