Σήμερα η πρώτη απευθείας πτήση της Qatar Airways προς Μύκονο

Σήμερα η πρώτη απευθείας πτήση της Qatar Airways προς Μύκονο
Photo:

Με τη σημερινή πτήση ενισχύονται και οι σχέσεις μεταξύ Ελλάδας και Κράτους του Κατάρ, σύμφωνα με τον CEO του Qatar Airways Group.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη απευθείας πτήση της Qatar Airways προς τη Μύκονο, γεγονός που γιορτάστηκε ένα ένθερμο καλωσόρισμα από τους παρευρισκόμενους. Το νέο εποχικό δρομολόγιο ενώνει απευθείας την Ντόχα με το δημοφιλέστερο νησί της Ελλάδας και θα πραγματοποιείται τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Qatar Airways Group, η αυτού Εξοχότητα κ. Akbar Al Baker, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε περαιτέρω την παρουσία μας στην Ελλάδα με τις νέες πτήσεις μας στο πανέμορφο νησί της Μυκόνου, μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη των πτήσεών μας στη Θεσσαλονίκη. Η σημερινή πρώτη πτήση στη δημοφιλή Μύκονο σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξή μας, καθώς και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ του Κράτους του Κατάρ και της Ελλάδας.

«Ανυπομονούμε να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο αυτή τη σχέση, συνδέοντας τη Μύκονο με το εκτεταμένο παγκόσμιο δίκτυο της Qatar Airways και συμβάλλοντας στο άνοιγμα και την ανάπτυξη αυτών των ελκυστικών προορισμών για business ταξιδιώτες και ταξιδιώτες αναψυχής από όλο τον κόσμο».

Ο κ. Alexander Zinell, Διευθύνων Σύμβουλος της Fraport Greece, συμπλήρωσε: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω την Qatar Airways και το νέο απευθείας δρομολόγιο της από την Ντόχα στη Μύκονο. Οι κάτοικοι της Μυκόνου, που έχουν μετατρέψει το νησί τους σε έναν μοναδικό παγκόσμιο τουριστικό προορισμό πρόκειται πλέον να υποδέχονται επιβάτες απευθείας από τη Ντόχα τέσσερις φορές την εβδομάδα. Αυτό το νέο δρομολόγιο της αεροπορικής εταιρείας, που αποτελεί πλέον στενό μας συνεργάτη, θα συνδέσει αυτούς τους όμορφους και διαφορετικούς κόσμους και θα δώσει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να φτάνουν στον προορισμό τους γρήγορα και με άνεση πέντε αστέρων».

Για τις πτήσεις θα χρησιμοποιείται αεροσκάφος Airbus A320, με 12 θέσεις στη Διακεκριμένη Θέση και 132 θέσεις στην Οικονομική Θέση. Ενώ πλέον, ο συνολικός αριθμός των πτήσεων που θα πραγματοποιούνται μεταξύ Ελλάδας και του Διεθνούς Αεροδρομίου Χαμάντ ανέρχεται σε 58 πτήσεις την εβδομάδα.