Σήμερα η συζήτηση στη Βουλή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ

Σήμερα η συζήτηση στη Βουλή για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ
Βουλευτές ψηφίζουν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, «Εθνικός Μηχανισμός Συντονισμού, Παρακολούθησης και Αξιολόγησης των Πολιτικών Κοινωνικής Ένταξης και Κοινωνικής Συνοχής, Ρυθμίσεις για την Κοινωνική Αλληλεγγύη και Εφαρμοστικές Διατάξεις του ν. 4387/2016 (Α’ 85), στην ολομέλεια της Βουλής, την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ

Το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει και η συζήτηση να επεκταθεί και σε άλλα σημαντικά θέματα, όπως το κλείσιμο της αξιολόγησης. 

Στη μία το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση επί του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής για τη νομιμότητα των δανειοδοτήσεων από τράπεζες σε κόμματα και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Το πολιτικό θερμόμετρο αναμένεται να ανέβει και η συζήτηση να επεκταθεί και σε άλλα σημαντικά θέματα, καθώς θα πάρουν τον λόγο και οι πολιτικοί αρχηγοί. 

Δ. Παπαγγελόπουλος: Λεηλασία συνέβαινε για χρόνια εις βάρος του λαού

Για δυσάρεστες εκπλήξεις στους «φοροφυγάδες και στους εκπροσώπους της διαπλοκής» προειδοποιεί σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος. Υπογραμμίζει, αναφορικά με το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια των κομμάτων: «Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ πριν πουν, όμως, οτιδήποτε για τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ από τις τράπεζες, πρέπει να πουν στον λαό ποιοι πήραν τα δάνεια, γιατί τα πήραν, τι τα έκαναν, αν θα τα επιστρέψουν και πότε. Η συζήτηση στη Βουλή (σήμερα), που προβλέπεται ενδιαφέρουσα και διαφωτιστική, θα αναδείξει, πιστεύω, κάθε είδους ευθύνη για τη λεηλασία που έλαβε χώρα για πάρα πολλά χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού» τονίζει ο Δ. Παπαγγελόπουλος