Η ζήτηση για το νέο Galaxy Note 7 είναι πραγματικά μεγάλη

Η ζήτηση για το νέο Galaxy Note 7 είναι πραγματικά μεγάλη
epa05473024 Samsung Electronics Mobile President Ko Dong-Jin presents the company's newest phablet the Galaxy Note 7 at Samsung's headquarters in Seoul, South Korea, 11 August 2016. The phablet, with an iris recognition feature that has drawn big market interest, will be available for pre-order from 06 August. The Galaxy Note 7 will be available to the public on 19 August in Korea. EPA/KIM HEE-CHUL

Οι προ-παραγγελίες για το νέο κινητό της Samsung έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες, δήλωσαν στελέχη του τεχνολογικού κολοσσού.

Σύμφωνα με την Samsung, ο ανταγωνιστής του iPhone έχει κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά και η ζήτηση είναι ακόμα μεγαλύτερη απ’ όσο περίμεναν.

«Οι προ-παραγγελίες για το Galaxy Note 7 έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες μας» δήλωσαν στο Reuters στελέχη του τεχνολογικού κολοσσού.

Η μεγαλύτερη κατασκευάστρια εταιρεία smartphones στον κόσμο, στοιχηματίζει ότι η νέα, ενισχυμένη συσκευή θα βοηθήσει να ισορροπήσουν οι πωλήσεις και τα έσοδα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους αν και την ίδια ώρα η Apple ετοιμάζεται να λανσάρει τα iPhones.

Ενώ οι πωλήσεις από τα ήδη υπάρχοντα μοντέλα smartphones θα μπορούσαν να φέρουν πολλά έσοδα για το επόμενο τετράμηνο, η εταιρεία  δεν θα ανεβάσει τα κέρδη της όσο θα μπορούσε καθώς δεν δύναται να προμηθεύσει την αγορά με το Galaxy S6. Αυτό σύμφωνα με τους επενδυτές και τους αναλυτές κόστισε πολύ στην Samsung.

«Ότι και αν βγάλει η εταιρεία από το Note 7 είναι θετικός παράγοντας και bonus από την στιγμή που η αγορά έχει στοιχηματίσει πάνω της όπως και στις ημιαγωγές επιχειρήσεις της» δήλωσε ο Asset Management Lee Jin-woo. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι «Λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικό της Samsung Νομίζω ότι το πρόβλημα εφοδιασμού θα πρέπει να επιλυθεί γρήγορα».

Πηγή: Fortune.com