«Συμμαχία» IWC Schaffhausen – Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης

«Συμμαχία» IWC Schaffhausen – Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης

O Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας συνεχίζει τη συνεργασία του με την «Έβδομη Τέχνη».

Η IWC Schaffhausen και το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης (Zurich Film Festival – ZFF) ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια μοναδική συνεργασία. «Είμαστε περήφανοι για τη νέα μας συνεργασία με το αξιοσέβαστο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης (ZFF), καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να στηρίξουμε παγκοσμίου φήμης σκηνοθέτες, αλλά και υποσχόμενα νέα ταλέντα, σε μια διοργάνωση που πραγματοποιείται εντός της Ελβετίας», δήλωσε ο Georges Kern, CEO της IWC, σχολιάζοντας την έναρξη μιας συνεργασίας, που θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια.

H συνεργασία της IWC Schaffhausen με το ZFF τονίζει τη δέσμευση της εταιρείας για την προώθηση του κινηματογράφου, όπως αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες συνεργασίες με το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Ντουμπάι, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Πεκίνο, καθώς και το Tribeca Film Festival στη Νέα Υόρκη και το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου στο Λονδίνο.

Διαβάστε ακόμη: Ο «υποβρύχιος κόσμος» της IWC

Πέρα από τις παραπάνω δραστηριότητες, η IWC έχει διατηρήσει φιλικές σχέσεις εδώ και πολλά χρόνια με κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο της ψυχαγωγίας, όπως οι διάσημοι ηθοποιοί Kevin Spacey, Cate Blanchett και Ewan McGregor, καθώς και με τον σκηνοθέτη Marc Forster. Επιπλέον, η IWC εμφανίζεται συχνά – και έχει περίοπτη θέση – σε διάσημες ταινίες του Hollywood και σε αμερικάνικες σειρές, όπως οι Ocean’s Thirteen, Wall Street: Money Never Sleeps και House of Cards.

Η έναρξη της συνεργασίας με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης, που θα διεξαχθεί από τις 25 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου 2014, συμπίπτει με την δέκατη επέτειο του Φεστιβάλ. Πέρα από τις υπόλοιπες δραστηριότητες γύρω από την εκδήλωση, η IWC Schaffhausen θα φιλοξενήσει ένα ειδικό evening gala με διάσημες προσωπικότητες.