Συμμετοχή της INTRASOFT International στην εταιρεία WeMetrix

Συμμετοχή της INTRASOFT International στην εταιρεία WeMetrix

«Το portfolio της WeMetrix επιτρέπει την καλύτερη αξιολόγηση των πιστώσεων μίας επιχείρησης, θωρακίζοντάς την από πιθανές απώλειες», δήλωσε ο CEO της Intrasoft.

Τη συμμετοχή της στην εταιρεία WeMetrix (www.wemetrix.com) ανακοίνωσε η εταιρεία πληροφορικής INTRASOFT International, παγκόσμια, στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας και συνεργασιών με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα (start-ups).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η WeMetrix, η οποία αναπτύσσει data analytics λύσεις που εστιάζουν στον χώρο διαχείρισης πιστωτικού κινδύνου, καινοτομεί προσφέροντας σε επιχειρήσεις και τράπεζες μία ολοκληρωμένη SaaS εργαλειοθήκη, η οποία με απλό και εύχρηστο τρόπο αξιοποιεί πολύπλοκες μεθοδολογίες οικονομετρίας, predictive and prescriptive data analytics τελευταίας γενιάς.

Ο διευθύνων σύμβουλος της INTRASOFT International, Αλέξανδρος Μάνος σχολίασε: «Τα προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η INTRASOFT International στον επιχειρησιακό τομέα έχουν σαν προτεραιότητα την επίλυση πρακτικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η σημερινή επιχείρηση, όπως και την διαφοροποίηση της σε σχέση με τον ανταγωνισμό μέσω της προηγμένης τεχνολογίας. Το portfolio της WeMetrix επιτρέπει την καλύτερη αξιολόγηση των πιστώσεων που μια επιχείρηση καλείται να διαχειριστεί, θωρακίζοντάς την από πιθανές απώλειες, αλλά ταυτόχρονα προφέροντάς της ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα».

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της WEMETRIX, ανέφερε σχετικά: «Η εταιρεία μας τοποθετεί λύσεις τεχνολογίας και επιστήμης στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων διαχείρισης πιστωτικών κινδύνων και συμμόρφωσης, αντικαθιστώντας το ένστικτο και την υποκειμενική εμπειρική γνώση, εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας σημαντική βελτίωση της κερδοφορίας και της ρευστότητας τους χωρίς να καταναλώνουν σημαντικούς πόρους».