Συμβουλές μάρκετινγκ στο κινητό σας

Συμβουλές μάρκετινγκ στο κινητό σας

Η εφαρμογή marketingconsultant.gr προσφέρει έξυπνες τακτικές για κάθε επαγγελματία.

Η εταιρεία Marketing Consultant φέρνει μία καινούρια εφαρμογή που εξυπηρετεί τις ανάγκες των μικρών ή μεσαίων επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών για οικονομική αλλά ουσιαστική καθοδήγηση. Μέσω του application της για iPhone και Android κινητά τηλέφωνα, προσφέρει καθημερινά δωρεάν συμβουλές μάρκετινγκ από το Σύμβουλο Μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα.

Η εφαρμογή marketingconsultant.gr  μέσω ποικίλων άρθρων πάνω στο μάρκετινγκ μικρών επιχειρήσεων, δίνει έξυπνες ιδέες και τακτικές που μπορεί κάποιος να εφαρμόσει άμεσα στην επιχείρησή του.

Επιπλέον, με την υπηρεσία των podcasts (ηχητικές ενημερώσεις), ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ παρέχει συμβουλές σε mp3 ηχογραφήσεις (2 ή 3 λεπτών) μέσω της εφαρμογής, που μπορεί κάποιος να ακούσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας θέλει.

Στόχος της Marketing Consultant είναι η εφαρμογή αυτή να γίνει ένα χρηστικό εργαλείο για τον Έλληνα επιχειρηματία της ΜΜ επιχείρησης και τον Ελεύθερο Επαγγελματία.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν από τα:

iTunes Store: https://itunes.apple.com/us/app/marketing-consultant/id638872495?mt=8

Google Play Store: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.marketingconsultant.android&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwyLDEsImdyLm1hcmtldGluZ2NvbnN1bHRhbnQuYW5kcm9pZCJd