Συνεργασία Spaces- Disrupt Greece: Δωρεάν επαγγελματική στέγη στους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού

Συνεργασία Spaces- Disrupt Greece: Δωρεάν επαγγελματική στέγη στους 10 φιναλίστ του διαγωνισμού

H πρωτοπόρος εταιρεία παροχής συνεργατικών χώρων Spaces παρέχει δωρεάν στέγη σε όποιο από τα δύο κέντρα της και στους 10 finalist τους διαγωνισμού.

Η εταιρεία Spaces στηρίζει τον μεγάλο διαγωνισμό καινοτομίας που διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά Fortune και Industry Disruptors – Game Changers προσφέροντας στις δέκα καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού δεωρεάν επαγγελματική στέγη για 3 μήνες.

Τα Spaces παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για δυναμικές και φιλόδοξες εταιρείες οι οποίες πιστεύουν στις δυνατότητες ανάπτυξης μέσω συνεργειών και γνωρίζουν  πως οι νέες ιδέες αναπτύσσονται και μεγαλώνουν μέσα σε ευχάριστους χώρους. Απευθύνεται σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών και προσφέρει ευέλικτα πακέτα που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

Η Κατερίνα Μάνου, Γενική Διευθύντρια των Spaces για την Ελλάδα δήλωσε «Πολιτική των Spaces σε όλο τον κόσμο είναι η στήριξη της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Ειδικά οι startup εταιρείες έχουν ανάγκη από χώρους που ευνοούν την συνεργασία και εμπνέουν. Τα Spaces εκφράζουν αυτόν τον ενθουσιασμό και την συνεργασία που ευνοεί την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και με μεγάλη χαρά συνεργαζόμαστε με το Disrupt ώστε να προσφέρουμε στις ομάδες αυτές ότι πιο φρέσκο υπάρχει σε επίπεδο εργασιακού χώρου».

Η εταιρεία SPACES λειτουργεί ήδη δύο επιχειρηματικά κέντρα στην Αθηνα τα οποία συνδυάζουν φανταστικό design, λειτουργικότητα και εργονομία ενώ προσφέρουν και μεγάλες δυνατότητες networking.

Το πρώτο κέντρο άνοιξε και λειτουργεί σε 2.000 τ.μ. , στην Στοά Τουρνικιώτη, Ερμού 56, στο κέντρο της Αθήνας. Το δεύτερο στο Μαρούσι εκτείνεται και αυτό σε 2.000 τ.μ. εκ των οποίων τα 500 τ.μ. είναι το business club- δηλαδή χώροι συνάντησης, επαφών και χωροι συνεργατικής εργασίας.

Τα σχέδια της Spaces περιλαμβάνουν περεταίρω ανάπτυξη σε αρκετά σημεία και ήδη το φθινόπωρο ετοιμάζεται να λειτουργήσει ένα τρίτο επιχειρηματικό κέντρο σε πολύ κεντρικό σημείο του Δήμου Αθηναίων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για επίσκεψη στον χώρο επικοινωνήστε με το +210-7279000, www.spacesworks.com