Συνεργασία Uber με Mastercard για την Αθήνα

Συνεργασία Uber με Mastercard για την Αθήνα

Για όσους κατόχους κάρτας Mastercard χρησιμοποιούν την υπηρεσία uberX.

Οι Mastercard και Uber ανακοίνωσαν ότι συνεργάζονται για ακόμη μια φορά και επιβραβεύουν τους κατόχους καρτών που θα επιλέξουν να μετακινηθούν στην Αθήνα, με τη χρήση της υπηρεσίας uberX.

Έτσι από την 1 Μαρτίου έως και τις 9 Απριλίου 2017, όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard (πιστωτική, χρεωστική και προπληρωμένη) βγαίνουν κερδισμένοι.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: «Είτε πρόκειται για νέους χρήστες, είτε για όσους ήδη χρησιμοποιούν την εφαρμογή για τις μετακινήσεις τους, η Mastercard και η Uber προσφέρουν σε όλους μοναδικά προνόμια.

Διαθέσιμη για iOS, Android και Windows, η εφαρμογή Uber, φέρνει το αύριο στις καθημερινές σας μετακινήσεις στην πόλη, εύκολα και γρήγορα, μέσα από το smartphone σας!»

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Για ακόμα μία φορά, συνεργαζόμαστε με μία πρωτοπόρα, παγκόσμια υπηρεσία, με στόχο να προσφέρουμε στους κατόχους καρτών Mastercard, μεγαλύτερη ευκολία, άνεση και ασφάλεια στην καθημερινότητά τους. Μέσα από τη σιγουριά της Mastercard και το δίκτυο της Uber, οι καθημερινές διαδρομές και μετακινήσεις στην Αθήνα επιβραβεύονται και μετατρέπονται σε άλλη μία εμπειρία ανεκτίμητης αξίας ».

Η Σαρίτα Βαρούχ, Marketing Manager της Uber Greece δήλωσε: «H εμπειρία και η τεχνογνωσία της Mastercard αποτελεί ακόμα ένα στρατηγικό πλεονέκτημα για τη λειτουργία και την ανάπτυξη των υπηρεσιών της Uber. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ενώνουμε για άλλη μία φορά τις δυνάμεις μας, προσφέροντας τη δυνατότητα στους χρήστες της εφαρμογής μας να απολαύσουν τις καινοτόμες υπηρεσίες μας μέσα από την ευκολία, την ταχύτητα και την ασφάλεια που προσφέρει η Mastercard».