Social Impact Award: Υποβολή Αιτήσεων έως και τις 16 Μαΐου

Social Impact Award: Υποβολή Αιτήσεων έως και τις 16 Μαΐου


Έχετε μία επιχειρηματική ιδέα, που έχει τη δύναμη να κάνει τον κόσμο μας καλύτερο; Καταθέστε την στο Social Impact Award Greece 2016.

Μετά από μία σειρά εξειδικευμένων workshop, προπαρασκευαστικών συνεδριών, pitching με … κομμένη την ανάσα και επικοδομοιτικού feedback από τα μέλη της κριτικής επιτροπής, οι διαγωνιζόμενοι στο φετινό Social Impact Award είναι έτοιμοι να καταθέσουν τις ιδέες τους! Παίρνοντας μέρος στο Social Impact Award 2016 οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν:

  • Μια θέση στις 10 καλύτερες ομάδες της χρονιάς και συμμετοχή στο θερινόIncubation Bootcamp, σχεδιασμένο αποκλειστικά με βάση τις ανάγκες της κάθε ομάδας.
  • 3.000€ και μια θέση στην πρώτη τριάδατου Social Impact 2016.

Τι είναι το Social Impact Award

Το Social Impact Award είναι ένα διεθνές πρόγραμμα επιχειρηματικότητας, που επιβραβεύει με 3.000€ τρεις νικήτριες ομάδες, που συμμετέχουν στο διαγωνισμό. Απευθύνεται σε φοιτητές και νέους που θέλουν να φέρουν μία αλλαγή στην κοινωνία, αξιοποιώντας καινοτόμες και δημιουργικές μεθόδους και αναπτύσσοντας τις δικές τους επιχειρηματικές πρωτοβουλίες. Στην Ελλάδα διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από το Impact Hub Athens. Προηγούμενοι νικητές του Social Impact Award Greece είναι οι Yourule, Ithacaκαι οι Effect (2015) και οι BloodE, Own Funding και Filisia (2014).

Η διαδικασία των αιτήσεων για το Social Impact Award Greece 2016 κλείνει στις 16 Μαΐου, στις 12.00 το μεσημέρι. Κάνε αίτηση εδώ!

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Social Impact Award Greece 2016 είναι:

Γεώργιος Σεραφείμ, Καθηγητής Harvard Business School
Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Συνιδρυτής του ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Μιχάλης Πρίντζος, Program Director στο Hellenic Initiative
Ελένη Σαλαβού, Επίκουρη Καθηγήτρια ΟΠΑ και Ιδρυτικό μέλος ερευνητικής μονάδας κοινωνικής επιχειρηματικότητας
Μπέττυ Τσακαρέστου, Επικουρη καθηγήτρια & διευθύντρια του Εργαστηρίου Διαφήμισης & Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας Μέσων & Πολιτισμού, Πάντειο Πανεπιστήμιο
Ευθύμιος Νικολόπουλος, Business Executive
Νίκος Δημάκης, Marketing Consultant
Πέτρος Κόκκαλης, Ιδρυτής Aephoria
Ολίβια Κυριακίδου, Επίκουρη Καθηγήτρια, Διευθύντρια της Μονάδας Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γρηγόρης ΠούληςCOO SAP Services South Europe, Middle    East and Africa
Jimmy Αθανασόπουλος, Επικεφαλής Κοινωνικής Ευθύνης Libra Group
Νώπη Ρωμανίδου, Μanaging Director – Strategic Marketing & PR Company, Ally Founder & Owner – The DoitEco Project
Στάθης Αναγνώστου, Finance & Strategy Professional Office of the President, World Bank Group