Σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το βιβλίο «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα

Σπάει τα ρεκόρ πωλήσεων το βιβλίο «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα

Η βιογραφία αναφέρεται τόσο στα πρώτα χρόνια της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας όσο και στις απόψεις της για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μπεστ σέλερ έγινε στις ΗΠΑ το βιβλίο «Becoming» της Μισέλ Ομπάμα καθώς ο ρυθμός πωλήσεων στις πολιτείες Βόρειας Αμερικής την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του ξεπερνούσε τον ρυθμό των εννέα αντιτύπων το δευτερόλεπτο κατακτώντας την πρώτη θέση στον κατάλογο των πιο ευπώλητων βιβλίων μέχρι στιγμής το 2018.

Από την πλευρά της η μεγαλύτερη αλυσίδα βιβλιοπωλείων στις ΗΠΑ, Barnes & Noble, ανακοίνωσε ότι το βιβλίο της πρώην Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ είχε τις περισσότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του ξεπερνώντας στη σχετική λίστα το βιβλίο «Fear» του δημοσιογράφου Μπομπ Γούντγουορντ, που περιλάμβανε τις αποκαλύψεις για την κυβέρνηση Τραμπ και τον ίδιο τον Αμερικανό πρόεδρο.

Το «Becoming» είναι επίσης το βιβλίο που πωλήθηκε πιο γρήγορα τα τελευταία τρία χρόνια, και είναι στο δρόμο για να γίνει ένα από τα πιο ευπώλητα βιβλία στην ιστορία του Barnes & Noble, μιας αλυσίδας που λειτουργεί εδώ και 145 χρόνια, και είναι το μεγαλύτερο λιανικό βιβλιοπωλείο στον κόσμο.

Από την άλλη, ο εκδοτικός οίκος Penguin, ο οποίος προχώρησε σε έκδοση 1,8 εκατομμυρίων αντιτύπων, έχει ήδη προγραμματίσει την έκδοση άλλων 800.000 αντιτύπων με σκληρό εξώφυλλο. Σύμφωνα με τον εκδοτικό οίκο το πρώτο 24ωρο κυκλοφορίας του βιβλίου πουλήθηκαν 725.000 αντίτυπα.

Το πολυσυζητημένο βιβλίο αναφέρεται στα πρώτα χρόνια της ζωής της πρώην Πρώτης Κυρίας στο Σικάγο, την  επαγγελματική της καριέρα ως δικηγόρος και τα οκτώ χρόνια που πέρασε στον Λευκό Οίκο. Επίσης, αναφέρθηκε στον Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο αποκαλεί «μισογύνη».

Το βιβλίο βρέθηκε ακόμα στην πρώτη θέση στις πωλήσεις στο Amazon.