Σπουδές και πρώτο μισθό 1.400 ευρώ στη Γερμανία προσφέρει η Lidl

Σπουδές και πρώτο μισθό 1.400 ευρώ στη Γερμανία προσφέρει η Lidl

Το πρόγραμμα Duales της εταιρείας στη Γερμανία προσφέρει σπουδές και εργασία μαζί.

Η γερμανική εταιρεία Lidl προσφέρει σπουδές στο Εμπόριο Καταναλωτικών Ειδών και όπως η ίδια σημειώνει, πρόκειται για ένα «πρωτοποριακό 3ετές πρόγραμμα σπουδών και εργασίας στη Γερμανία» που προσφέρει «αξιόλογη εκπαίδευση, εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό και αμοιβή από την πρώτη στιγμή».

Συγκεκριμένα η Lidl σημειώνει τα εξής:

Σπουδάζετε Εμπόριο Καταναλωτικών Ειδών στο Duale Hochschule στη Heilbronn (Βάδη-Βυρτεμβέργη)

Οι θεωρητικές σας σπουδές εναλλάσσονται κάθε τρεις μήνες με εργασία σε καταστήματα Lidl, ενώ με τη λήξη της τριετούς φοίτησης αποκτάτε τίτλο σπουδών Bachelor of Arts. Τα μαθήματα γίνονται σε μικρές ομάδες φοιτητών και το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό μας σας υποστηρίζει σε όλη τη διάρκεια των σπουδών. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στα Γερμανικά και μέρος της στα Aγγλικά. Λεπτομέρειες για τo πρόγραμμα σπουδών μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.heilbronn.dhbw.de

Στάδιο πρακτικής: Κατά το διάστημα εργασίας που εναλλάσσεται με τις σπουδές σας, συμμετέχετε ενεργά σε εργασίες καταστήματος, αναλαμβάνοντας σταδιακά περισσότερες ευθύνες, ξεκινώντας από την ταξινόμηση εμπορευμάτων και το ταμείο, έως και τη διοίκηση μίας περιοχής καταστημάτων. Τα 2 πρώτα έτη εξοικειώνεστε με ομάδες εργασίας και με τις διαδικασίες στα καταστήματα μιας ευρύτερης περιφέρειας στη Γερμανία. Το τελευταίο έτος αναλαμβάνετε αρμοδιότητες στην Ελλάδα, ως διοικητικό στέλεχος (Προϊστάμενος-η Πωλήσεων). Στο στάδιο αυτό σας υποστηρίζουμε με εκπαιδεύσεις και σεμινάρια.

Διαβάστε περισσότερα στην ανακοίνωση της εταιρείας