Στα άκρα η πολιτική κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για τον Σόρος – Επίκαιρη ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα

Στα άκρα η πολιτική κόντρα κυβέρνησης-ΝΔ για τον Σόρος – Επίκαιρη ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ζητά να ενημερωθεί για όλα όσα φέρεται να είπε ο Πάνος Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο.

 

Στα άκρα οδηγείται η πολιτική αντιπαράθεση της κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, έπειτα από όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, για τον Πάνο Καμμένο στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο που οδήγησε στην παραίτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών κ. Τσίπρα και γραπτή ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Καμμένο, προκειμένου να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τον ισχυρισμό του πρώην Υπουργού Εξωτερικών, ότι ο κ. Καμμένος στην διάρκεια του τελευταίου Υπουργικού Συμβουλίου κατήγγειλε μεταξύ άλλων χρηματισμό της Ελληνικής Κυβέρνησης από τον κ. Σόρος για την ολοκλήρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ερωτώνται μεταξύ άλλων σε ποιες νομικές ενέργειες προέβησαν προκειμένου να διακριβώσουν την αλήθεια αυτής της βαρύτατης καταγγελίας.