Startup Grind Athens: Ποδαρικό στο 2017 με Επενδυτές

Startup Grind Athens: Ποδαρικό στο 2017 με Επενδυτές

O Γιώργος Δημόπουλος, Partner στο Venture Friends, θα αποκαλύψει τα μυστικά των VC’s.

Τι καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η νέα χρονιά από το να γνωρίσεις από κοντά ένα από τα πιο ενεργά επενδυτικά Fund στην Ελλάδα;

Την Τρίτη 24 Ιανουαρίου, o Γιώργος Δημόπουλος, Partner στο Venture Friends, θα κάνει ποδαρικό στο Startup Grind Athens σε μια αποκαλυπτική συνάντηση.

Γνωρίστε από κοντά τα μυστικά των VC’s και μάθετε τι είναι αυτό που ψάχνουν οι επενδυτές πριν επενδύσουν σε μια startup.

Οι περισσότερες επενδύσεις σε ελληνικές startups το 2016 φέρουν την υπογραφή του Venture Friends, ενός επενδυτικού fund με περίπου 14 εκατ. ευρώ κεφάλαια προς διαχείριση. Παρόλο που η ομάδα των Απόστολου Αποστολάκη, Στέφανου Κατσίμπα και Γιώργου Δημόπουλου μετρά μόλις ένα χρόνο «ζωής», έχει επενδύσει ήδη πάνω από 8 εκατ. ευρώ σε 19 εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας, ενώ, πέρα απ’ την οικονομική ενίσχυση, στηρίζει τις startups καθ’ όλη τη διάρκεια της «επιχειρηματικής τους διαδρομής», δίνοντάς τους παράλληλα πρόσβαση στις διεθνείς αγορές.

Με προσανατολισμό σε εταιρείες που έχουν ήδη ένα τεχνολογικό προϊόν ή υπηρεσία, με έμφαση στο χώρο των e-marketplaces, SAAS και e-commerce, και με έδρα τόσο την Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, το νέο αυτό ταμείο υπόσχεται πώς θα γίνει «σύμμαχος» εκείνων των εταιρειών που θέλουν πραγματικά να κάνουν τη διαφορά και να γράψουν το όνομά τους με «χρυσά γράμματα» στο οικοσύστημα των startups.

Διαβάστε περισσότερα σχετικά:

VentureFriends: Υποστηρίζοντας φιλόδοξους επιχειρηματίες στον χώρο της τεχνολογίας

Δείτε ακόμη:

Οι ελληνικές startups που «σήκωσαν» τα περισσότερα χρήματα