Startup Grind: Back to school με τον Αλέξανδρο Μαρίνο

Startup Grind: Back to school με τον Αλέξανδρο Μαρίνο

To Startup Grind επιστρέφει 12/09 με τον ιδρυτή και CEO του Resin.io.

Το Startup Grind επιστρέφει πιο δυνατό για μια ακόμα επιχειρηματική χρονιά! Μετά το διάλειμμα του Αυγούστου επέστρεψε με ένα νέο, άκρως ενδιαφέρον πρόγραμμα της 4ης σεζόν που ξεκινάει αισίως την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου με έναν ιδιαίτερο καλεσμένο.

Ο Αλέξανδρος Μαρίνος, Co-founder και CEO της Resin.io θα είναι στην Αθήνα για λίγες μέρες από το Seattle στο οποίο έχει πλέον έδρα και θα ανοίξει την αυλαία της νέας περιόδου που ανοίγεται μπροστά μας.

Ο Αλέξανδρος θα μιλήσει για την μοναδική ιστορία της εταιρείας που ίδρυσε το 2013 ως επέκταση του PhD του, το Pivot που έκανε και την αναζήτηση χρηματοδότησης στην Αμερική αλλά και το funding $12 εκατομμυρίων που συνολικά εξασφάλισε.

Τους επόμενους μήνες στην σκηνή του Grind θα βρεθεί τον Οκτώβριο ο Γιώργος Αρφαράς (Co-founder και Co-CEO του e-Table.gr) ενώ τον Νοέμβριο ο κορυφαίος εκπρόσωπος από τον κόσμο των επενδυτών, Θανάσης Καλέκος, Partner της Odyssey Ventures.

Ο διεξαγωγής των εκδηλώσεων αλλάζει φέτος και το ραντεβού θα δίνεται πλέον στο The HUB Events (Αλκμήνης 5) με την υποστήριξη του TechTalentSchool, στο κέντρο της Αθήνας, στην καρδιά των startups, εκεί που η κοινότητα για μια ακόμα χρονιά θα μαζευτεί για τα πιο interactive events της πόλης.