Στη «Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial 2018» συμμετείχε η Κρι-Κρι

Στη «Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial 2018» συμμετείχε η Κρι-Κρι

Η εταιρεία έχει καταφέρει και κερδίζει συνεχώς περισσότερους Ευρωπαίους καταναλωτές, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες.

Στη «Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Sial 2018» που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21 – 25 Οκτωβρίου συμμετείχε η εταιρεία Κρι-Κρι με στόχο τη διεύρυνση αλλά και την ενίσχυση της παρουσίας της στην παγκόσμια αγορά.

Στην έκθεση παρουσιάστηκε το νέο “Στραγγιστό & Αγαπημένο”, που επαναλανσαρίστηκε πέρυσι στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης μέσα στο 2018 ως “my authentic Greek yogurt”.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Κρι-Κρι δίνει μεγάλη έμφαση στο ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι., το οποίο αποτελεί έχει ανοδική τάση παγκοσμίως, λόγω των διατροφικών του πλεονεκτημάτων. Το “Στραγγιστό & Αγαπημένο”, φτιάχνεται με 100% ελληνικό γάλα ημέρας, που συλλέγεται από τις κοντινές φάρμες του νομού Σερρών, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρείας, διατηρώντας έτσι όλα τα θρεπτικά του συστατικά.

Με όχημα την παραγωγή ποιοτικά ανώτερου αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού, αξίζει να σημειωθεί ότι η Κρι Κρι έχει καταφέρει και κερδίζει συνεχώς περισσότερους Ευρωπαίους καταναλωτές, ενώ συνολικά διατηρεί παρουσία σε 24 χώρες.

Ο Διευθυντής Εξαγωγών της Κρι Κρι, Ανδρέας Μυλωνάς, δήλωσε με αφορμή τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση: «Η συνεχής αύξηση των εξαγωγών μας, που το 2018 προβλέπεται ότι θα αποτελέσουν πάνω από το 35% του κύκλου εργασιών της εταιρείας, μάς δίνει τη δυνατότητα να προβλέπουμε ότι για το 2018 η εξαγωγική μας δραστηριότητα θα κλείσει με αύξηση 40% σε σχέση με το 2017. Η σημαντική παρουσία μας στην Ελλάδα, ενισχύεται από τη μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη που έρχεται από την εξαγωγική επέκταση σε νέες χώρες και αγορές. Παράλληλα αυτή η αναπτυγμένη εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας μάς δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε και να υιοθετούμε άμεσα τις νέες τάσεις του εξωτερικού και να αναπτύσσουμε νέα καινοτόμα προϊόντα».