Στοίχημα στην Ταϊβάν για 10 χρόνια μέσω της Intralot

Στοίχημα στην Ταϊβάν για 10 χρόνια μέσω της Intralot

To νέο δεκαετές συμβόλαιο θα θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014 με ισχύ έως το τέλος του 2023.

Το κοινοπρακτικό σχήμα LotRich Information Co. Ltd Intralot, βασικός μέτοχος του οποίου είναι η εισηγμένη εταιρεία Intralot, αναδείχθηκε τεχνολογικός πάροχος της Taiwan Sports Lottery Corporation (TSLC), μετά από διαγωνισμό.

Το νέο δεκαετές συμβόλαιο παροχής τεχνολογίας για την οργάνωση και διεξαγωγή στοιχήματος της Intralot θα ξεκινήσει στις αρχές του 2014 με ισχύ έως το τέλος του 2023.

Η Intralot ως ο τεχνολογικός πάροχος της TSLC θα προσφέρει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και το λειτουργικό για τη δεκαετή λειτουργία της Sports Lottery, την πλατφόρμα LOTOS Horizon, την πλατφόρμα B-On, την πλατφόρμα στοιχήματος iFlex και το κεντρικό σύστημα της Intralot Lotos O/S. Επίσης, θα παρέχει 1.200 τερματικά τελευταίας τεχνολογίας Photon, τα οποία θα εγκατασταθούν σε σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα, 1.200 Lotos Horizon Multimedia Controllers (LHMC) για την προβολή πληροφοριών για το στοίχημα, καθώς και όλες τις σχετικές υπηρεσίες συντήρησης και υποστήριξης των συστημάτων και του λογισμικού.

Τέλος, θα παρέχει, σε συνεργασία με τα υπόλοιπα μέλη της κοινοπραξίας, υπηρεσίες συντήρησης των τερματικών στα σημεία πώλησης σε όλη τη χώρα.

Intralot: Ανέλαβε σύμβαση για παιχνιδομηχανές βιντεολόττο της Αυστραλίας