Στην έκθεση E3 η ελληνική αποστολή της ομάδας του gi-Cluster

Στην έκθεση E3 η ελληνική αποστολή της ομάδας του gi-Cluster

Τις πύλες της σε κοινό και εκθέτες άνοιξε η έκθεση video games και ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας E3, που πραγματοποιείται στο Λος 'Αντζελες.

Οι πύλες της E3 EXPO άνοιξαν και η ομάδα του gi-Cluster, με τις εταιρείες –μέλη Lazyland, Paspartu, Tamasenco, Trebbble και εκπροσώπους του Corallia βρίσκονται στην έκθεση για να παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και λύσεις από τον κλάδο των δημιουργικών βιομηχανιών.

Όσοι επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο του gi-Cluster (#2459) στο South Hall της E3 EXPO, θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τις εταιρείες ενδιαφέροντός τους και να γνωρίσουν από κοντά τα προϊόντα ψυχαγωγικού και δημιουργικού περιεχομένου της ελληνικής αποστολής.

Η E3 EXPO, αποτελεί το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τη βιομηχανία των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας και όπως κάθε χρόνο, φιλοξενείται στο Los Angeles Convention Center, στην καρδιά της διεθνούς ψυχαγωγικής βιομηχανίας. Είναι το πλέον αναμενόμενο γεγονός της χρονιάς, καθώς συγκεντρώνει τα βλέμματα του κλάδου, του ευρέως κοινού και κορυφαίων εταιρειών από όλον τον κόσμο.

Από τις 15 έως τις 18 Ιουνίου, μπορείτε να παρακολουθήσετε νέα και ειδήσεις της ομάδας του gi-Cluster μέσα από το facebook group /gi-Cluster@E3 EXPO 2015 (https://www.facebook.com/groups/1457619784532436/), στο facebook page /CoralliaClustersInitiative (https://www.facebook.com/CoralliaClustersInitiative), καθώς και στο twitter @Corallia_Greece (https://twitter.com/Corallia_Greece)