Στην ελληνική Βουλή αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στις 26 Απριλίου

Στην ελληνική Βουλή αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ στις 26 Απριλίου
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (Α) συνομιλεί με τον Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Jean-Claude Juncker (Δ) κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, πριν τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ, όπου θα αναζητηθούν λύσεις για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, στις Βρυξέλλες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Ο πρόεδρος της Κομισιόν φέρεται να αποδέχθηκε επίσημη πρόσκληση από τον πρωθυπουργό. 

Στην Ολομέλεια του ελληνικού Κοινοβουλίου αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στις 26 Απριλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του News 24/7.

Ο επικεφαλής της Κομισιόν φέρεται να αποδέχθηκε πρόταση από την κυβέρνηση για να μιλήσει σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό πολιτικό γεγονός για την πορεία εξόδου της Ελλάδας από το πρόγραμμα επιτήρησης, και, όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, «αναμένεται να αναφερθεί με πολύ θετικά λόγια για τα επιτεύγματα της χώρας και των πολιτών της τα τελευταία χρόνια, μετά την είσοδο στα μνημόνια».

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν πρόκειται να απευθυνθεί στην Ολομέλεια του Κοινοβουλίου, ενώ μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον Αλέξη Τσίπρα και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.