Στην Ιταλία επεκτείνεται η Zeus International αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του Hilton Garden Inn

Στην Ιταλία επεκτείνεται η Zeus International αναλαμβάνοντας τη διαχείριση του Hilton Garden Inn

Η ελληνική εταιρεία επεκτείνει την παρουσία της στην Ιταλία αναλαμβάνοντας τη διαχείριση ξενοδοχείου στο Μιλάνο. 

Επέκταση της δραστηριότητας και παρουσίας της στην Ιταλία ανακοίνωσε η Zeus International, καθώς ανέλαβε τη διαχείριση του Hilton Garden Inn στην περιοχή Μαλπένσα στο Μιλάνο, ξεκινώντας ήδη από την 1η Φεβρουαρίου 2018.

Η εταιρεία εξασφάλισε τη διαχείριση του εν λόγω ξενοδοχείου από την HILTON WORLDWIDE FRANCHISING LP, έχοντας όλα τα εχέγγυα για τη διαχείριση του. Με αυτόν τον τρόπο η Zeus International γίνεται η πρώτη εταιρεία που διαχειρίζεται ξενοδοχεία-μέλη δύο εκ των “κολοσσών” του ξενοδοχειακού κλάδου παγκοσμίως (Wyndham, Hilton), όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Χάρης Σιγανός, ιδρυτής της Zeus International, σημείωσε ότι “έπειτα από τις απόλυτα επιτυχημένες αναπτύξεις ξενοδοχείων στη χώρα μας και management μονάδων στα Βαλκάνια και στην Κύπρο, πλέον επεκτείνουμε τη στρατηγική παρουσία μας στην απαιτητική αγορά της Ιταλίας. Αποδεικνύουμε με τον πλέον εμφατικό τρόπο πως η ελληνική εμπειρία στα ζητήματα ανάπτυξης και διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων μπορεί να αποτελέσει εξαγώγιμο προϊόν. Παράλληλα, συνεχίζουμε με την έρευνα και μελέτη περισσότερων ξενοδοχειακών μονάδων στη συγκεκριμένη αγορά, καθώς η επιτυχής πορεία των ξενοδοχείων που έχουμε αναλάβει αποτελούν παρακαταθήκη και σημείο αναφοράς για τους συνεργάτες μας”.