Στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης η Intracom Telecom

Στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης η Intracom Telecom

Η διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων αναμένεται να παρουσιάσει μια νέα σειρά προϊόντων το χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

Στο παγκόσμιο συνέδριο κινητής τηλεφωνίας Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί 22-25 Φεβρουαρίου 2016 στη Βαρκελώνη θα συμμετάσχει η Intracom Telecom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρία θα παρουσιάσει μια σειρά νέων προϊόντων και λύσεων στους τομείς της ασύρματης πρόσβασης και μετάδοσης, τηλεπικοινωνιακού λογισμικού και λύσεων IoT, καθώς και του υπολογιστικού νέφους (Cloud) με έμφαση στις υπηρεσίες ηλεκτρονικής υγείας, συμβάλλοντας έτσι στις ανάγκες διασύνδεσης των έξυπνων πόλεων.

Συγκεκριμένα, η Intracom Telecom θα παρουσιάσει τη νέα σειρά σημειακών μικροκομματικών (MW PtP) προϊόντων 60 GHz και 70/80 GHz (Millimeter-wave) για «Gigabit-to-The-Home», δίνοντας έμφαση στην ευκολία εγκατάστασης των ασύρματων τερματικών στη στέγη της κατοικίας του συνδρομητή.

Η εταιρεία πρόκειται να παρουσιάσει επίσης ανταγωνιστικές λύσεις τηλεπικοινωνιακού λογισμικού έχοντας ως αιχμή δόρατος την ολοκληρωμένη λύση Smart Revenue Management που σχεδιάστηκε ειδικά για την «επόμενη μέρα» του Internet of Things (IoT), λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες του κάθε εμπορικού τομέα (IoT vertical).

Τέλος, η Intracom Telecom θα παρουσιάσει μια καινοτόμο λύση για έξυπνες πόλεις και δήμους αλλά και μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών στο χώρο του υπολογιστικού νέφους (Cloud Computing) για μεγάλους ιδιωτικούς οργανισμούς και δημόσιους φορείς με ιδιαίτερη έμφαση στις υπηρεσίες και λύσεις τηλεϊατρικής.