Στο νέο τεύχος του Fortune: Αποκλειστική συνέντευξη του CEO της Vodafone Ελλάδας Χάρη Μπρουμίδη

Στο νέο τεύχος του Fortune: Αποκλειστική συνέντευξη του CEO της Vodafone Ελλάδας Χάρη Μπρουμίδη

Κυκλοφορεί στα περίπτερα Δευτέρα 2 Ιουλίου με την πρώτη έκδοση της λίστας «Change the World».

Η αξία μιας επιχείρησης δεν καθορίζεται μόνο από τα οικονομικά της μεγέθη, αλλά κυρίως από το κοινωνικό αποτύπωμα που αφήνει και τη συνεισφορά που έχει στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που την ακολουθούν.

Η Vodafone Ελλάδας έχει αποδείξει έμπρακτα ότι επιτελεί τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, που δεν είναι άλλος από τη διασύνδεση των ανθρώπων με στόχο να ζήσουν ένα καλύτερο παρόν και να χτίσουν ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. Κινούμενη προς αυτήν την κατεύθυνση και αξιοποιώντας την τεχνολογία, στηρίζει πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις σε παγκόσμια και τοπικά προβλήματα.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εταιρειών με το υψηλότερο σκορ σε θέματα CSR στη λίστα «Change the World» της ελληνικής έκδοσης του Fortune. Η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα του ομίλου παγκοσμίως και η διοίκηση του ελληνικού βραχίονα της Vodafone εστιάζει στη δημιουργία προϊόντων και υπηρεσιών, αλλά και στην υιοθέτηση πρακτικών που της επιτρέπουν να λειτουργεί ως καταλύτης για την οικονομική ανάπτυξη, να προωθεί την ισότητα και να ενδυναμώνει τους πελάτες, αλλά και την κοινωνία στο σύνολό της.

Μεγάλος στόχος είναι ιδιώτες και επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση και ίσες ευκαιρίες στη νέα εποχή για το ψηφιακό περιβάλλον της Ελλάδας. Για τον σκοπό αυτό η εταιρεία «τρέχει» ένα επενδυτικό πλάνο της τάξης των 500 εκατ. ευρώ σε δίκτυα νέας γενιάς για την επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, με την υλοποίηση FTTH (fiber-tothe-home) και FTTC (fiber-to-the-cabinet) σε διαφορετικές περιοχές ανά την Ελλάδα.

Στο «τιμόνι» της Vodafone Ελλάδας βρίσκεται ο Χάρης Μπρουμίδης, ένας άνθρωπος που για σχεδόν δύο δεκαετίες έχει υπηρετήσει πιστά της αξίες και το όραμα του πολυεθνικού κολοσσού σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Διαβάστε την αποκλειστική του συνέντευξη στο νέο τεύχος του Fortune, που κυκλοφορεί στα περίπτερα Δευτέρα 2 Ιουλίου.