Στο «παρά πέντε» η Τερέζα Μέι: Συγκεντρώθηκαν 43 από τις 48 επιστολές για την πρόταση μομφής

Στο «παρά πέντε» η Τερέζα Μέι: Συγκεντρώθηκαν 43 από τις 48 επιστολές για την πρόταση μομφής
epa06189524 British Prime Minister, Theresa May leaves her London residence, 10 Downing street, in c entral London, Britain, 07 September 2017, to attend a EU withdrawal bill debate in the Britsih Houses of Parliament in Westminster. EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Άλλος ένας βουλευτής των Συντηρητικών ζητά την παραίτηση της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

Ένας επιπλέον βουλευτής του Συντηρητικού Κόμματος κατέθεσε επιστολή για την υποβολή πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού της Βρετανίας Τερέζα Μέι, σύμφωνα με την πολιτική συντάκτρια του BBC, Λόρα Κουίνσμπεργκ.

Η Κουίνσμπεργκ αρχικά ανέφερε ότι ο Φίλιπ Χολομπόν και η Τερέζα Βίλιερς κατέθεσαν επιστολές. Αργότερα με tweet της είπε ότι η Βίλιερς δεν κατέθεσε επιστολή.

Συνολικά 43 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος έχουν υποβάλλει επιστολές για την κατάθεση πρότασης μομφής κατά της πρωθυπουργού, έναντι των 48 που απαιτούνται για να ξεκινήσει η διαδικασία αυτή.

Καθώς οι επικριτές της την καλούν να επαναδιαπραγματευθεί την προσωρινή συμφωνίαπου συνήφθη με την ΕΕ για το Brexit, η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι ανακοίνωσε πως θα μεταβεί εντός της εβδομάδας στις Βρυξέλλες, κυρίως για να συναντήσει τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διαβάστε ακόμη: Άρχισε μια ύστατη «κοπιαστική» εβδομάδα διαπραγματεύσεων για το Brexit