Sustainability 4.0: Η Business Week 2019 στο Deree ξεκινά

Sustainability 4.0: Η Business Week 2019 στο Deree ξεκινά

Ένα σχέδιο δράσης για επιτυχία στην Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, την Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

Από 19 έως 22 Μαρτίου, το Deree – The American College of Greece πραγματοποιεί το Business Week 2019 στο campus του στην Αγία Παρασκευή. Το Business Week είναι το ετήσιο φόρουμ που διοργανώνουν οι φοιτητές της Σχολής Διοίκησης και Οικονομικών (School of Business and Economics) του Deree. Στόχος του φόρουμ είναι να φέρει σε επαφή τούς σπουδαστές, τους καθηγητές και τους αποφοίτους της Σχολής με διακεκριμένους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, ενθαρρύνοντας την ανταλλαγή ιδεών και των βέλτιστων πρακτικών κάθε κλάδου.

Διανύοντας το 14ο έτος του, το Business Week θα εστιάσει στον μετασχηματισμό της βιωσιμότητας στο πλαίσιο της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης, με τον τίτλο: «Sustainability 4.0: Success Roadmap for Economy, Business, Society, Environment, Individual».

Η προσέγγιση του θέματος περιλαμβάνει την ατομική, όσο και την εταιρική ενσωμάτωση της βιωσιμότητας – ­διατρέχοντας όλο το φάσμα από την προσωπική και την επαγγελματική βιωσιμότητα, μέχρι την επίδραση στην κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία, την τεχνολογική προσαρμοστικότητα, αλλά και τη βιώσιμη ανάπτυξη των ίδιων των επιχειρήσεων.

Κεντρικός ομιλητής στο Business Week 2019 είναι ο Κωστής Τσελένης, Senior Investment Expert in Sustainability & Impact Investing της Quadia, στη Γενεύη, και ιδρυτής και πρόεδρος του Hellenic Impact Investing Network. Ανάμεσα στους καλεσμένους που θα τιμήσουν με την παρουσία τους τις τέσσερις μέρες της διεξαγωγής του φόρουμ είναι οι: Ρούλα Μπαχταλιά, Program Manager του egg (enter-grow-go) της Eurobank, Αλέξης Κομσέλης, Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης στο Alba Graduate Business School, Αλέξανδρος Νούσιας, Country Director Greece Envolve Entrepreneurship, Αλέξανδρος Ρούστας, Managing Director της IQbility, Σωκράτης Πλούσσας ιδρυτής και CEO Fund4All, Βη Μπουγάνη, CEO Sustainable Food Movement Greece, Ντέπη Τζιμέα, Executive Director of Corporate Communications OTE Group, Αρίστος Δοξιάδης, εταίρος Big Pi, Γιώργος Καζαντζόπουλος, Managing Partner Global Challenges, και άλλοι σημαντικοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου.

Το Business Week του Deree είναι ένας πολυετής θεσμός που παρακολουθεί και καταγράφει τις τάσεις και τις εξελίξεις στον επιχειρηματικό κόσμο, εντός και εκτός Ελλάδας, μετουσιώνοντας τα εκάστοτε συμπεράσματα σε όφελος για τους φοιτητές και αυριανούς επιχειρηματίες.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το φετινό Deree Business Week μπορούν να εγγραφούν εδώ.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης πατήστε εδώ.