Syncbnb: Ανοίγει τα φτερά της με τη στήριξη Ελλήνων επενδυτών

Syncbnb: Ανοίγει τα φτερά της με τη στήριξη Ελλήνων επενδυτών

Η Syncbnb που ήρθε να βάλει σε τάξη την διαχείριση κρατήσεων καταλυμάτων κατάφερε να τραβήξει την προσοχή επενδυτών και να εξετάζει τα επόμενα βήματα της.

Μία αρκετά φρέσκια startup, η Syncbnb, που δημιουργήθηκε από τους Αλέξανδρο Καραβίτη και Πέτρο Ζιώγα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χρηματοδότησης της καταφέροντας να συγκεντρώσει κεφάλαια που της επιτρέπουν να να βλέπει τις διεθνείς αγορές.

H Syncbnb δημιούργησε ένα εργαλείο το οποίο δίνει την δυνατότητα σε ιδιοκτήτες και manager ακινήτων να συγχρονίζουν τα ημερολόγια μεταξύ διαφορετικών καναλιών μίσθωσης όπως Airbnb, booking.com, tripadvisor κ.α. ώστε να αποφεύγονται οι δυσάρεστες για όλους διπλοκρατήσεις δίνοντας παράλληλα την δυνατότητα να εκμεταλλεύονται με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες που δίνουν οι πλατφόρμες αυτές.

Την εφαρμογή την χρησιμοποιούν ήδη χιλιάδες άνθρωποι που νοικιάζουν ακίνητα σε περίπου 300 πόλεις και στις πέντε ηπείρους.

Επενδυτικά την ιδέα της Syncbnb, η οποία εμπορικά δεν έχει συμπληρώσει ακόμη τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, στηρίζουν 6 angel investors. Ανάμεσα τους ο Πρόεδρος της 24Μedia Δημήτρης Μάρης, ο Γιώργος Δασκαλάκης από την Stoiximan, o Γιώργος Σαλιάρης- Φασσέας της Driin, o Philipp Brinkman της Tripsta, o Ανδρέας Θεοδωρόπουλος κ.α.