Τα προϊόντα της Apple είναι επιτέλους διαθέσιμα στην Amazon

Τα προϊόντα της Apple είναι επιτέλους διαθέσιμα στην Amazon

Στόχος, μεταξύ άλλων, είναι να περιοριστεί το ρίσκο από την αγορά προϊόντων Apple από την ιστοσελίδα.

Πλέον μπορείτε να αγοράζετε προϊόντα Apple μέσω Amazon. Χάρις σε μια νέα συνεργασία που ανακοινώθηκε νωρίτερα μέσα στον Νοέμβριο, ένας αριθμός προϊόντων Apple είναι πλέον διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της Amazon.

Προς το παρόν, τα προϊόντα της Apple που αντιπροσωπεύονται περιλαμβάνουν Mac, iPad, Apple Watch, και Apple TV. Όταν η συνεργασία ανακοινώθηκε, υπήρχε ειδική αναφορά για τα iPhone που θα είναι διαθέσιμα στην Amazon, οπότε είναι πιθανό να εμφανιστούν σύντομα στην πλατφόρμα.

Το να ψωνίζει κανείς προϊόντα Apple στην Amazon θα μοιάζει με το να το κάνει στην ιστοσελίδα της Apple. Η εμφάνιση της ιστοσελίδας έχει κοινά στοιχεία με αυτή της Apple, ενώ διαθέτει και λινκ σε παρόμοια προϊόντα Apple στο πάνω μέρος της σελίδας. Βέβαια, οι επιλογές που βρίσκονται στο Amazon είναι λίγο περιορισμένες, αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Verge, καθώς εμφανίζει λιγότερες επιλογές σε σχέδια και χρώματα από αυτά που υπάρχουν διαθέσιμα από την ιστοσελίδα της Apple.

Η είσοδος της Apple στην πλατφόρμα της Amazon θα κάνει την αγορά των προϊόντων Apple στην ιστοσελίδα λίγο πιο ασφαλή. Ως μέρος της συμφωνίας, μόνο συγκεκριμένοι έμποροι που είναι εξουσιοδοτημένοι από τον τεχνολογικό κολοσσό θα μπορούν να πουλήσουν συσκευές Apple μέσω της ιστοσελίδας. Όποιοι έμποροι δεν βρίσκονται ανάμεσά τους, θα πρέπει να αφαιρέσουν τις καταχωρήσεις τους μέχρι την 4η Ιανουαρίου, πριν η Amazon το κάνει εκ μέρους τους.