Τα συστήματα ραντάρ ARTHUR του στρατού θα στηρίζει η Intracom

Τα συστήματα ραντάρ ARTHUR του στρατού θα στηρίζει η Intracom

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την Saab, η IDE αναλαμβάνει την υποστήριξη ενός υψηλής τεχνολογίας συστήματος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Aποκλειστική συμφωνία-πλαίσιο για την υποστήριξη των συστημάτων ραντάρ αντιπυροβολικού ARTHUR του ελληνικού στρατού ανακοίνωσε η Intracom Defense Electronics (IDE), συνεχίζοντας τη συνεργασία της με την παγκόσμιας εμβέλειας εταιρεία συστημάτων άμυνας και ασφάλειας Saab.

Η συμφωνία αυτή, θα εξασφαλίσει τη συνεχή υποστήριξη ενός υψηλής τεχνολογίας κρίσιμου συστήματος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, μέσω της απρόσκοπτης ροής ανταλλακτικών και της άμεσης εξυπηρέτησης στο επιχειρησιακό πεδίο από Έλληνες τεχνικούς.

Σημειώνεται ότι η IDE είχε αναλάβει τη συμπαραγωγή, ολοκλήρωση και τελικό έλεγχο των συστημάτων ARTHUR στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί, στο πλαίσιο της προμήθειάς τους από τον ελληνικό στρατό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η συμμετοχή της IDE και της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας γενικότερα σε προγράμματα υποστήριξης των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων συντελεί αφενός στην εμπέδωση της ασφάλειας εφοδιασμού (security of supply) και αφετέρου στη μείωση του κόστους κύκλου ζωής κύριων οπλικών συστημάτων.

Διαβάστε ακόμη: H Intracom Telecom στους 10 μεγαλύτερους παρόχους ασφάλειας cloud