Reload Greece, ALBA και DEREE δίνουν τα χέρια για ένα μοναδικό επιχειρηματικό event

Reload Greece, ALBA και DEREE δίνουν τα χέρια για ένα μοναδικό επιχειρηματικό event

Οι επίδοξοι νέοι επιχειρηματίες θα γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά της σύγχρονης startup σκηνής.

To Reload Greece Bootcamp, teamUp-startUp, είναι ένα εντατικό, επιχειρηματικός προ-επιταχυντής (pre-accelerator), εκπαιδευτικό και καθοδηγηματικό πρόγραμμα το οποίο έρχεται στην Ελλάδα αποκλειστικά για τους νέους επιχειρηματίες.

Όσοι συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα θα έχουν την ευκαιρία να μετατρέψουν τη δική τους ιδέα σε επιχειρηματικό σχέδιο, με την καθοδήγηση και την επίβλεψη επαγγελματιών και συμβούλων από διάφορους κλάδους.

Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Ίδρυμα Reload Greece σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School και φιλοξενείται στο DEREE – The American College of Greece. Το TeamUp – Startup απευθύνεται σε όλους τους επίδοξους επιχειρηματίες, καθώς και σε όποιον ενδιαφέρεται για την απόκτηση επιχειρηματικών δεξιοτήτων.

Το εισιτήριο περιλαμβάνει:

  • Πρόσβαση σε όλα τα εργαστήρια
  • Παρουσιάσεις και καθοδήγηση
  • Καφέ και φαγητό για όλη τη διάρκεια του προγράμματος
  • Υπαίθριες δραστηριότητες

Έπαθλα και βραβεία:

  • Το χρηματικό έπαθλο των 2.000 ευρώ απονέμεται από το Reload Greece ως αρχική χρηματοδότηση με σκοπό να υποστηρίξει την νικήτρια ομάδα προκειμένου να προχωρήσει στα επόμενα βήματα της υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου
  • Υποτροφία του ALBA Graduate Business School Scholarship για το πρόγραμμα MSc στην Επιχειρηματικότητα.

Τα βραβεία θα δοθούν το τελευταίο βράδυ του RGBootcamp στη νικητήρια ομάδα, μετά τις παρουσιάσεις των ομάδων σε μια επιτροπή κριτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο: https://teamupstartup16.splashthat.com