Οι τελικές υποψηφιότητες για το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

Οι τελικές υποψηφιότητες για το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου»

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Στέλιο Χατζηιωάννου και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της τελετής απονομής για τα «Βραβεία Κούρος» της Λέσχης Επιχειρηματικότητας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει η διαδικασία για την απονομή του βραβείου «Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014» από τον Στέλιο Χατζηιωάννου, ιδρυτή της easyJet, του ομίλου easy Group και του Stelios Philanthropic Foundation.

Όπως ανακοινώθηκε, ολοκληρώθηκε το δεύτερο στάδιο επιλογής επιχειρήσεων και το Stelios Philanthropic Foundation επέλεξε τις τρεις επικρατέστερες επιχειρήσεις, οι οποίες αφενός ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια του διαγωνισμού και αφετέρου επέδειξαν σημαντικό έργο, ώστε να διεκδικούν το φετινό βραβείο.

Οι τρεις επικρατέστεροι υποψήφιοι για το φετινό βραβείο είναι:

1. Ancient Greek Sandals– Νικόλας Μίνογλου & Χριστίνα Μαρτίνη, με έδρα τα Οινόφυτα. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας δερμάτινα χειροποίητα αρχαιοελληνικά σανδάλια, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες.

2. Figame.com– Μιχάλης Κουμαρτζάκης, με έδρα την Αθήνα. Παρέχει εξειδικευμένες διαδικτυακές ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

3. TrueGreece– Χρήστος Στεργίου, με έδρα το Μαρούσι. Ειδικεύεται στην παροχή εξατομικευμένων ιδιωτικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Ελλάδα και στην περιοχή της Μεσογείου.

Η τελική επιλογή θα πραγματοποιηθεί από τον ίδιο τον Στέλιο Χατζηιωάννου και θα παρουσιαστεί στο πλαίσιο της τελετής απονομής για τα «Βραβεία Κούρος» της Λέσχης Επιχειρηματικότητας που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Νοεμβρίου 2014 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το βραβείο «Στέλιος Χατζηιωάννου, Επιχειρηματικό Ξεκίνημα Χρονιάς 2014», σύμφωνα με την ανακοίνωση, αναγνωρίζει και αναδεικνύει τη σημαντική συμβολή νέων επιχειρηματιών, στην ανάπτυξη, εξέλιξη και πρόοδο της κοινωνίας και της οικονομίας, προσφέροντας εκτός από την ηθική αναγνώριση και το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ με σκοπό την περαιτέρω ενίσχυση της επιχείρησης.