Τέλος στις επί τόπου πληρωμές κρατήσεων βάζει η Airbnb

Τέλος στις επί τόπου πληρωμές κρατήσεων βάζει η Airbnb

Νέος τρόπος πληρωμών για όσους πραγματοποιούν κρατήσεις στα καταλύματα της Airbnb.

Θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα δωμάτιο και να μην πληρώσετε τη διαμονή σας πολύ νωρίς; Η Airbnb έχει βρει τη λύση για εσάς!

Η εταιρεία βραχυπρόθεσμης ενοικίασης ακινήτων ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία την περασμένη Τρίτη με την ονομασία Pay Less Up Front, η οποία σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό: Αντί να πληρώσετε όλο το ποσό τη στιγμή της κράτησης του καταλύματος σας, μπορείτε να δώσετε μια προκαταβολή και να καλύψετε το υπόλοιπο κόστος λίγο καιρός πριν την ημερομηνία της άφιξή σας.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η προκαταβολή θα είναι κατά κανόνα το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης και η λειτουργία θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ταξίδια που κοστίζουν συνολικά 250 ευρώ ή περισσότερα με την κράτηση να έχει πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 14 ημέρες πριν το check-in.

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής εφαρμογής του νέου αυτού χαρακτηριστικού, η Airbnb διαπίστωσε ότι το 40% των χρηστών χρησιμοποίησε την επιλογή Pay Less Up Front.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο αυτό χαρακτηριστικό αποτελεί τη δεύτερη αναβάθμιση της Airbnb τους τελευταίους μήνες. Υπενθυμίζεται ότι από τον Νοέμβριο η εταιρεία επιτρέπει στους χρήστες της να χωρίζουν τις πληρωμές μεταξύ των πολλαπλών καλεσμένων τους.