Τέσσερα κεντρικά ακίνητα αποκτά η Eurobank Properties

Τέσσερα κεντρικά ακίνητα αποκτά η Eurobank Properties

Η εταιρεία επενδύσεων υπέγραψε συμφωνία αγοράς εταιρείας που διαθέτει τα κτίρια αυτά στο χαρτοφυλάκιό της.

H Eurobank Properties ΑΕΕΑΠ ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας για την απόκτηση εταιρείας, η οποία διαθέτει χαρτοφυλάκιο τεσσάρων κεντρικών καταστημάτων (retail boxes) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκμισθωμένα στην Praktiker Hellas, την Carrefour-Μαρινόπουλος και την McDonalds,

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία, το πρώτο ακίνητο βρίσκεται στον Ταύρο Αττικής (επί της οδού Πειραιώς 176), το δεύτερο ακίνητο βρίσκεται στο Ελληνικό Αττικής (στην πάροδο της Λεωφόρου Βουλιαγμένης), το τρίτο ακίνητο στο Αιγάλεω Αττικής (επί της Ιεράς Οδού 339) και το τέταρτο ακίνητο βρίσκεται στην Πυλαία Θεσσαλονίκης (επί των οδών Μαρίνου Αντύπα 34 και Θεσσαλονίκης- Θέρμης).

Το τίμημα για την απόκτηση της εταιρείας δεν αναμένεται να υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ, ενώ η μισθωτική απόδοση εισόδου αναμένεται να είναι διψήφια. Η συναλλαγή περιλαμβάνει συγκεκριμένα στάδια που απαιτούν την έγκαιρη έγκριση από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές.

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε 65.100 τμ, εκ των οποίων τα 53.500 τμ αντιστοιχούν στην ανωδομή και τα 11.600 τμ σε βοηθητικούς υπόγειους χώρους, ενώ ορισμένα ακίνητα διαθέτουν και υπολειπόμενο συντελεστή δόμησης. Η εταιρεία Eurobank Properties έχει ολοκληρώσει επιτυχώς τον οικονομικό, τεχνικό και νομικό έλεγχο.

Διαβάστε ακόμη: Eurobank Properties: Στα 25,6 εκατ. τα κέρδη 9μήνου