Τετ α τετ Τσίπρα-Καμμένου με φόντο τα σενάρια περί ρήξης

Τετ α τετ Τσίπρα-Καμμένου με φόντο τα σενάρια περί ρήξης

Η κρίσιμη ατζέντα και η απάντηση σε όσους θέλουν τις σχέσεις των δύο κυβερνητικών εταίρων να έχουν διαρραγεί.

Με τον υπουργό Άμυνας θα συναντηθεί σήμερα ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου για να εξετάσουν τις περαιτέρω ενέργειες της χώρας για το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη.

Όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Επικράτειας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον Σκάι, ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, ενώ σήμερα θα συναντηθούν για να συζητήσουν τις πιθανές περαιτέρω ενέργειες σε ό,τι αφορα το θέμα των δύο αξιωματικών που βρίσκονται υπό κράτηση.

Ακόμη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, διέψευσε τις φήμες για «σύννεφα» στις σχέσεις του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με τον Πάνο Καμμένο.

«Ο πρωθυπουργός και ο κ. Καμμένος έχουν άριστη σχέση», τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, και αποκάλυψε πως αύριο, Τρίτη ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Χαρακτήρισε επίσης ευσεβείς πόθους της ΝΔ και του φιλικού προς αυτή, τύπου, τα χθεσινά δημοσιεύματα, για κρίση στις σχέσεις των δυο κυβερνητικών εταίρων με αφορμή και την αυριανή συνεδρίαση της Κ.Ο των ΑΝΕΛ και την απαγόρευση που έχει επιβάλει ο κ Καμμένος στους βουλευτές του να εμφανιστούν στα κανάλια.

Σε κατηγορηματική διάψευση για τα σενάρια συνάντησης Τσίπρα – Καμμένου – Παππά προέβη και ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής Νίκος Παππάς.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης κάνει μάλιστα λόγο για «κατά φαντασίαν συνάντηση» και σημειώνει ότι τα μόνα «εκρηκτικά ραντεβού» είναι αυτά της Novartis με τα στελέχη της ΝΔ.