«The Walking Dead»: Η προσπάθεια για επιβίωση γίνεται τέχνη

«The Walking Dead»: Η προσπάθεια για επιβίωση γίνεται τέχνη

Πάρε μέρος- Εμπνεύσου- Δημιούργησε! 

Οι σκηνές αποκάλυψης έδωσαν τη θέση τους στο απρόσµενο. Τι γίνεται όταν «walkers» και άνθρωποι παλεύουν για την επιβίωσή τους; Τι άλλο να περιµένεις; Η συνύπαρξη δεν µπορεί να είναι αρµονική. Οι «walkers», στον 8ο κύκλο, βγαίνουν έξω από το «box office» και µετενσαρκώνονται στον καµβά, το χαρτί, σε πρωτότυπα installations και murals. Οι αιµατοβαµµένες µάχες ζωντανεύουν τους «The Walking Dead» µέσα από έργα τέχνης από όλες τις µορφές εικαστικών τεχνών, όπου οι φόρµες πλάθονται από την αρχή και η «νεκρική» ησυχία των στατικών σκηνών είναι πιο εκκωφαντική από ποτέ.

Η καλλιτεχνική δηµιουργία καλείται να ξεπεράσει κάθε σεναριακό περιορισµό και να µας ξανασυστήσει, υπό το πρίσµα της, τον Negan, τον Rick Grimes, τον Daryl Dixon, τη Maggie Rhee και τους άλλους πρωταγωνιστές της επικής σειράς.

Η εικαστική παρέµβαση έρχεται να απογειώσει την ήδη αντισυµβατική πλοκή και τους πολυσχιδείς χαρακτήρες του «The Walking Dead», µε τις απεριόριστες προσλαµβάνουσες να σηµατοδοτούν την «έξω από το κουτί» θέαση. Τελικά αντέχεις να κοιτάξεις κατάµατα τον µετα-αποκαλυπτικό κόσµο της σειράς;

Τα έργα  τέχνης θα αποτελέσουν το αντικείµενο της έκθεσης «The Walking Dead ART» σε επιµέλεια της M art, που θα λάβει χώρα το Μάρτιο του 2018, στο ΩΔΕΙΟΝ ΑΘΗΝΩΝ.

Τα νέα επεισόδια The Walking Dead προβάλλονται κάθε Δευτέρα στις 22.40, αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες µετά την πρεµιέρα τους στην Αµερική, ενώ είναι επίσης διαθέσιµα on demand µέσω FOX Play!

Το Β΄ μέρος επεισοδίων του 8ου κύκλου The Walking Dead, επιστρέφει τον Φεβρουάριο αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες µετά την πρεµιέρα τους στην Αµερική!