Θέλετε να δείχνετε απασχολημένοι; Αυτή η εφαρμογή θα σας σώσει

Θέλετε να δείχνετε απασχολημένοι; Αυτή η εφαρμογή θα σας σώσει

Το «Got This Thing» είναι εδώ για να σας βγάλει από την δύσκολη θέση.

Ένας φίλος σας μετακομίζει και ζητάει τη βοήθειά σας. Έχετε χρόνο να τον βοηθήσετε; Η αλήθεια είναι πως χρόνο έχετε, διάθεση να βοηθήσετε όμως όχι.
Εύχεστε να είχατε προγραμματίσει κάτι για να μπορέσετε να του πείτε «όχι». Η εφαρμογή Got This Thing κάνει ακριβώς αυτό!

Πρόκειται για μία εφαρμογή που χρησιμοποιεί την τοποθεσία στην οποία βρίσκεστε (έτσι όπως αυτή φαίνεται στο smartphone σας) για να γεμίσει το ημερολόγιό σας στη Google με εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί στην περιοχή σας, ενώ λαμβάνει πληροφορίες για προσεχείς εκδηλώσεις και από το Eventbrite.

Απλώς πατάτε το κουμπί «Get Busy» και μέσα σε μία στιγμή το κενό στο πρόγραμμά σας γεμίσει με ένα σωρό πράγματα που έχετε… κανονίσει να κάνετε! Μπορείτε, μάλιστα, να προσθέσετε και διάφορες κατηγορίες στο ημερολόγιό σας, όπως «φιλανθρωπικές εκδηλώσεις», «διαλέξεις» κλπ., ενώ μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το ψεύτικο ημερολόγιό σας με αληθινούς ανθρώπους, έτσι ώστε να παρέχετε ο ένας κάλυψη στα ψέματα του άλλου.

Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να επιλέξετε και το πόσο απασχολημένοι θέλετε να είστε. Οι επιλογές που έχετε είναι «απασχολημένος», «σούπερ απασχολημένος» και «άντε…παράτα μας» που εμφανίζει ένα σωρό υποχρεώσεις στο ημερολόγιό σας σε χρόνο –ρεκόρ!

Ο 29χρονος κωμικός Nat Towsen στον οποίο ανήκει η ιδέα της εφαρμογής ψάχνει για επενδυτές που θα την χρηματοδοτήσουν. Την πιλοτική έκδοση έχουν δοκιμάσει μέχρι στιγμής περισσότεροι από χίλιοι άνθρωποι σε δέκα διαφορετικές χώρες και ο Nat Towsen ελπίζει πως σύντομα θα γίνουν πολλοί περισσότεροι, όπως και οι επενδυτές του Got This Thing!