Θριαμβευτές σε Πειραιά-Θεσσαλονίκη οι Μώραλης και Μπουτάρης

Θριαμβευτές σε Πειραιά-Θεσσαλονίκη οι Μώραλης και Μπουτάρης

Δείτε τις πρώτες ομιλίες των νικητών στις αυτοδιοικητικές εκλογές (βίντεο).

Φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Γιάννη Μώραλη, κρατώντας σημαίες με το λογότυπο του συνδυασμού -αλλά και ερυθρόλευκες σημαίες του Ολυμπιακού- οι υποστηρικτές του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» έχουν αρχίσει, ήδη, τους πανηγυρισμούς για τη διαγραφόμενη επικράτησή του στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Ο Γιάννης Μώραλης ευχαρίστησε τους δημότες του Πειραιά που τον τίμησαν με την ψήφο του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος σημείωσε ότι η νίκη της παράταξής του είναι νίκη για όλους τους Πειραιώτες.

Το νέο δήμαρχο Πειραιά  συνεχάρη με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά με τον συνδυασμό «Το Λιμάνι της Αγωνίας», Θοδωρής Δρίτσας, ευχόμενος «η θητεία του να αποδειχθεί επωφελής, για την πόλη και τους κατοίκους της».

Ο κ. Δρίτσας εξέφρασε παράλληλα την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας και ευχαρίστησε τους πολίτες που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους τον συνδυασμό «Το Λιμάνι της Αγωνίας». «Ο Πειραιάς είναι πάντα η πόλη μας, με τις επείγουσες ανάγκες και τις τεράστιες δυνατότητες και προοπτικές. Οι δικές μας ευθύνες τώρα είναι ακόμα μεγαλύτερες. Θα ανταποκριθούμε. Οι προγραμματικές διακηρύξεις τις οποίες εξαγγείλαμε προεκλογικά μας δεσμεύουν» επισημαίνει στην ανακοίνωσή του ο κ. Δρίτσας.

Θρίαμβος Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη
Στην πρώτη του ομιλία στο εκλογικό του κέντρο προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του οι οποίες τον στήριξαν καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού του αγώνα.

 

Διαβάστε ακόμη:

Αποδοχή ήττας στις εκλογές από τον Β. Μιχαλολιάκο

Μαρινάκης: «Θα υπάρχει πανηγυρισμός!»

Κεδίκογλου: Θα εξαντλήσουμε την τετραετία

«Γραμμή» της ΝΔ σε όλα τα στελέχη: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, όχι πολιτική ανατροπή

Τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών στην Ευρώπη (upd)

To τελικό exit poll: 3% προβάδισμα για ΣΥΡΙΖΑ