Τι απαντά ο Καμμένος για το ταξίδι Τσίπρα στις Μαλδίβες

Τι απαντά ο Καμμένος για το ταξίδι Τσίπρα στις Μαλδίβες
Ο απερχόμενος υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος μιλά κατά τη διάρκεια απολογιστικής συνέντευξης για το έργο του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Τα σενάρια για τα περί ταξιδιού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες σχολίασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κάνοντας λόγο για «επιστημονική φαντασία».

Με ένα tweet του ο Πάνος Καμμένος πήρε αποστάσεις από τις ειδήσεις που κάνουν το γύρω του διαδικτύου και οι οποίες αφορούν ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στις Μαλδίβες. «Επειδή βλέπω διάφορα σενάρια επιστημονικής φαντασίας τροπικά και μη, ξεκαθαρίζω προς όλους. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος ό,τι έχουμε να πούμε τα λέμε δημόσια και ευθέως ούτε απειλούμε ούτε απειλούμαστε. Αυτοί που διαρρέουν είναι σκοτεινά κέντρα που χτυπούν πρώτα εμάς» αναφέρει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος σε ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Τράγκας, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», μίλησε για ταξίδι του πρωθυπουργού, με την οικογένειά του, στις Μαλδίβες. Μάλιστα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως λόγω πραξικοπήματος που έγινε εκεί, χρειάστηκε να φυγαδευτεί ο πρωθυπουργός, σε μια επιχείρηση που οργάνωσε ο Πάνος Καμμένος, με τη βοήθεια του ΝΑΤΟ.

Τα λεγόμενα του δημοσιογράφου προκάλεσαν εικασίες στα social media, μεταξύ άλλων πως τη συγκεκριμένη ιστορία τη διέρρευσε ο Πάνος Καμμένος, κάτι που ο ίδιος θέλησε να διαψεύσει με την ανάρτηση που έκανε σήμερα στο Twitter.

Τα σχετικά δημοσιεύματα έκανε retweet και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.