Τι απέγινε ο Frank Underwood; Το νέο τρέιλερ του Netflix έχει τις απαντήσεις (Βίντεο)

Τι απέγινε ο Frank Underwood; Το νέο τρέιλερ του Netflix έχει τις απαντήσεις (Βίντεο)

Η τύχη του ήρωα που υποδύοταν ο Κέβιν Σπέισι γίνεται γνωστή, καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα της έκτης και τελευταίας σεζόν της δημοφιλούς σειράς.

Δύο μήνες απέμειναν μέχρι την έναρξη της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς House of Cards και το Netflix αποφάσισε να δώσει ορισμένες απαντήσεις σχετικά με το τί θα απογίνει ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Κέβιν Σπέισι.

Πρόσφατα στέλεχος της διαδικτυακής υπηρεσίας ψυχαγωγίας είχε δεσμευτεί ότι η σειρά θα έχει «ταιριαστό τέλος» μετά την απόλυση του πρωταγωνιστή της ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από περισσότερους από 20 άνδρες.

Στο τρέιλερ για την έκτη σεζόν, η Claire Underwood, σύζυγος του πρώην προέδρου Frank Underwood, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Robin Wright, φαίνεται να στέκεται πάνω από τον τάφο του πλέον πρώην προέδρου των ΗΠΑ και να του στέλνει ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα: «Όταν θα με θάψουν, δεν θα είναι στον κήπο του σπιτιού. Και όταν θα μου υποβάλλουν τα σέβη τους, θα περιμένουν στη σειρά».

Δείτε παρακάτω το πολυαναμενόμενο τρέιλερ της τελευταίας σεζόν του House of Cards που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Netflix στις 2 Νοεμβρίου:

Δείτε ακόμη: Έκλεψαν το ακριβότερο μπουκάλι βότκας στον κόσμο – Είχε χρησιμοποιηθεί και στο «House of Cards»