Τι εύχεται το αφεντικό της Apple στους εργαζομένους για τα Χριστούγεννα

Τι εύχεται το αφεντικό της Apple στους εργαζομένους για τα Χριστούγεννα

Με ένα πολυσέλιδο email ο Tim Cook ευχαριστεί τους εργαζομένους για την πίστη τους και τη σκληρή δουλειά τους.

Οι καλύτεροι ηγέτες του κόσμου ξέρουν όχι μόνο να επιπλήττουν για τυχόν λάθη των εργαζομένων, αλλά κυρίως να επικροτούν τη προσπάθεια της ομάδας τους.
Ας μη ξεχνάμε άλλωστε, πως το επιθυμητό αποτέλεσμα έρχεται μέσα από σκληρή δουλειά που είναι συνώνυμο της καλής επικοινωνίας εντός ομάδας.

Κάπως έτσι, ο CEO της Apple, Tim Cook, αποφάσισε να στείλει εν όψει Χριστουγέννων ένα μακρόσυρτο email στους εργαζομένους της εταιρείας για να τους ευχαριστήσει για όσα κάνουν για την Apple.

Στο μήνυμα του δεν παρέλειψε να αναφέρει τις καλύτερες στιγμές της Apple για τη χρονιά που έρχεται στο τέλος της, συμπεριλαμβανομένου του νέου iPhone 6 και 6 Plus, του Apple Watch και των 30 ετών λειτουργίας της εταιρείας. Τόνισε, επίσης, τη δωρεά 20 εκατ. δολαρίων στην καμπάνια καταπολέμησης του ιού του AIDS στην Αφρική, Product Red.

«Οι περισσότεροι πελάτες δεν θα μάθουν ποτέ πόσο σκληρά εσείς και οι συνάδελφοί σας εργάζονται για να γίνει πραγματικότητα το όραμα της εταιρείας, αλλά αγαπούν τα προϊόντα της και κατ’ επέκταση αγαπούν εσάς», έγραψε – αποδεικνύοντας πως η εταιρεία νοιάζεται στα αλήθεια για το ανθρώπινο δυναμικό της.

Διαβάστε ολόκληρο το email του: