Τι έβγαλε το τετ α τετ Μητσοτάκη – Μοσκοβισί

Τι έβγαλε το τετ α τετ Μητσοτάκη – Μοσκοβισί
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης (Δ) υποδέχεται τον επίτροπο της ΕΕ, αρμόδιο για τις Οικονομικές και Νομισματικές Υποθέσεις, τη φορολογία και τα τελωνεία, Pierre Moscovici (Α), στο γραφείο του στη Βουλή, Αθήνα, Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Το ζήτημα της φορολόγησης βρέθηκε στην κορυφή της ατζέντας του προέδρου της ΝΔ.

Η πορεία της ελληνικής οικονομίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον Ευρωπαίο επίτροπο για Οικονομικές και Νομμισματικές Υποθέσεις, Πιέρ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με πηγές από τη ΝΔ, δόθηκε έμφαση στο ζήτημα της υπερφορολόγησης και σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Μητσοτάκης «υπογράμμισε το γεγονός ότι, ενώ η κοινωνία ασφυκτιά υπό το βάρος των ολοένα και υψηλότερων φόρων και εισφορών, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση αυξάνει και πάλι τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων και το μισθολογικό κόστος του Δημοσίου».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εστίασε, επίσης, στο ζήτημα της Παιδείας. «Καυτηρίασε την κοντόφθαλμη και πελατειακή κυβερνητική πολιτική στον εν λόγω τομέα, τονίζοντας παράλληλα την πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας για ουσιαστική σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας» σημειώνουν οι ίδιες πηγές.