Τι σχεδιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου

Τι σχεδιάζει ο Γιώργος Παπανδρέου
Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στη συνάντηση τους στο Υπουργείο Εξωτερικών, Αθήνα Τετάρτη 9 Μαίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Συνεχίζονται τα ραντεβού του πρώην πρωθυπουργού με την εγχώρια πολιτική ηγεσία και επικεφαλής κυβερνήσεων στο εξωτερικό.

 

Οι χθεσινές συναντήσεις του Γιώργου Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εντάσσονται σε σειρά επαφών του πρώην πρωθυπουργού και μέλους του πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής με στόχο να καταγραφεί κοινή εθνική γραμμή για τα εθνικά θέματα.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Παπανδρέου πρόκειται σήμερα Πέμπτη, το απόγευμα, να συναντηθεί σε ξενοδοχείο στο Σούνιο με τον υπουργό Εξωτερικών της πΓΔΜ , Νίκολα Ντιμιτρόφ. Νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής, στις 4 συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα συναντήσει τον αρχηγό της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στη Βουλή.

Για τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα και τις υπόλοιπες επαφές του είχε ενημερώσει τη Φώφη Γεννηματά και τα υπόλοιπα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής στη τελευταία συνεδρίασή του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου το επόμενο διάστημα σχεδιάζει να επισκεφθεί την Τουρκία και την Κύπρο ενώ θα μεταβεί στην Αμερική και την Κίνα για διεθνείς επαφές.

Ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ θα βρεθεί στην Αθήνα καθώς το Σάββατο θα συναντηθεί με τον Νίκο Κοτζιά και τον Μάθιου Νίμιτς.