Τίποτα δεν σταματά τον 50 Cent να δημοσιεύει φωτογραφίες με χρήματα

Τίποτα δεν σταματά τον 50 Cent να δημοσιεύει φωτογραφίες με χρήματα

Ούτε και η χρεοκοπία του.

Μπορεί ο Aμερικανός ράπερ 50 Cent να δήλωσε ότι πτώχευσε το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να δημοσιεύει φωτογραφίες με χρήματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τη Δευτέρα, ο Αμερικανός ράπερ δημοσίευσε στο Twitter του μια φωτογραφία με τον εαυτό του, όταν ήταν νεότερος, σχολιάζοντας ότι «έχασε όλα τα χρήματα που είχε βγάλει κατά τη διάρκεια της απογείωσης της καριέρας του».

Ενδιαφέρον είναι ότι η τελευταία του δημοσίευση πραγματοποιήθηκε στον ιστότοπο Tsu, το οποίο αυτοαποκαλείται ως μια ελεύθερη πλατφόρμα κοινωνικού δικτύου καθώς και μια πλατφόρμα πληρωμής που μοιράζεται έως και το 90% των εσόδων της με τους χρήστες της.

Οι δημοσιεύσεις του ράπερ, όμως, του έχουν προκαλέσει μπελάδες με το νόμο, καθώς ο ίδιος έχει κληθεί από το δικαστήριο του Κονέκτικατ να εξηγήσει πως προέκυψαν τα χρήματα στις φωτογραφίες, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Η ημερομηνία, ωστόσο, δεν έχει ορισθεί.

Ο Δικαστής Ann Nevins ανέφερε στο δικηγόρο του 50 Cent ότι οι φωτογραφίες που δημοσίευσε ο ράπερ στο λογαριασμό του στο Instagram έχουν εγείρει ερωτήματα σχετικά με το εάν ή όχι ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης.

Gotta keep a cool little $tash and some Effen Vodka Happy Holidays. #EFFENVODKA #FRIGO #SMSAUDIO

A photo posted by 50 Cent (@50cent) on