Τήρηση όλων των δεσμεύσεων συμφώνησαν Σαμαράς – Βενιζέλος

Τήρηση όλων των δεσμεύσεων συμφώνησαν Σαμαράς – Βενιζέλος

Πέφτουν οι τόνοι στο εσωτερικό της κυβέρνησης, μετά τη συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σε εποικοδομητικό κλίμα διεξήχθη η συζήτηση, κατά τη σύσκεψη που είχε πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον Ευάγγελο Βενιζέλο το πρωί της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου, σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως προκύπτει από τη σύσκεψη το πλαίσιο της συζήτησης είναι ότι όλα τα θέματα θα αντιμετωπιστούν.

Επιπλέον, η κατεύθυνση της κυβέρνησης είναι ότι πρέπει να μεταδίδει προς τους εταίρους και την κοινωνία το μήνυμα της σταθερότητας και της τήρησης των δεσμεύσεων, και το μήνυμα της αλλαγής σελίδας και της κοινωνικής ευαισθησίας.

Οι ίδιες πηγές τόνιζαν ότι με αυτή τη γραμμή θα πορευτεί η κυβέρνηση και συμπλήρωναν ότι αυτό είναι που θέλει και το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι, άλλωστε, το ΠΑΣΟΚ δεν είχε ποτέ στρατηγικές αμφιταλαντεύσεις και ότι από τη αρχή της κρίσης σήκωσε το βάρος για να φτάσουμε στο σημερινό σημείο που να μπορεί η χώρα να αφήσει πίσω την κρίση και τα μνημόνια και να προχωρήσει στην ανάπτυξη, την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος της ανεργίας και στην κοινωνική συνοχή.

Η συνάντηση έγινε, για να συζητηθούν τα προαπαιτούμενα, αλλά και για να σβήσει η «φωτιά», που είχε ανάψει με την κόντρα του ΠΑΣΟΚ με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με την αξιολόγηση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη: Το ΠΑΣΟΚ ζητά από τον Γκίκα Χαρδούβελη να μειώσει τους φόρους