Το ασύλληπτο ποσό που θα εισπράξει ο Ζοσέ Μουρίνιο επειδή… απολύθηκε

Το ασύλληπτο ποσό που θα εισπράξει ο Ζοσέ Μουρίνιο επειδή… απολύθηκε
epa07238286 (FILE) - Manchester United's coach Jose Mourinho reacts at the end of of the UEFA Champions League Group H soccer match Juventus FC vs Manchester United FC at the Allianz Stadium in Turin, Italy, 07 November 2018. Mourinho was sacked by Manchester United 18 December 2018. EPA/ALESSANDRO DI MARCO Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο πρώην τεχνικός της Manchester United βρίσκεται εκτός συλλόγου, αλλά το συμβόλαιό του προβλέπει μια τεράστια αποζημίωση.

 

Τον γύρο του κόσμου έκανε το πρωί της Τρίτης η είδησης της αποδέσμευσης του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Manchester United, και ένα από τα πρώτα πράγματα που προκάλεσαν τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι το ιλιγγιώδες ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο Πορτογάλος προπονητής.

Όπως προβλέπει η συμφωνία του με την αγγλική ομάδα, θα πρέπει να του καταβληθεί ένα ποσό που θα κυμαίνεται από 20 ως 27 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με έναν από τους όρους του συμβολαίου του Ζοσέ Μουρίνιο, η United μπορεί να ρίξει στα 20 εκατ. ευρώ την αποζημίωση αν η ομάδα δεν καταφέρει να εξασφαλίσει παρουσία στο επόμενο Champions League στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.