Το χρυσό η Παπαχρήστου στον τελικό τριπλούν γυναικών

Το χρυσό η Παπαχρήστου στον τελικό τριπλούν γυναικών
epa06942019 Paraskevi Papachristou of Greece celebrates winning the Women's Triple Jump final at the Athletics 2018 European Championships, Berlin, Germany, 10 August 2018. EPA/FELIPE TRUEBA

Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 14.60μ στη 2η προσπάθειά της και ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27.

Το τρίτο χρυσό μετάλλιο και τέταρτο συνολικά για τα ελληνικά χρώματα στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου κατέκτησε η Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν κατά την 4η ημέρα των αγώνων. Η Ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 14.60μ στη 2η προσπάθειά της και ανέβασε το συνολικό αριθμό των ελληνικών μεταλλίων στα 27, εκ των οποίων τα 11 χρυσά, 6 ασημένια και 10 χάλκινα. Η αθλήτρια του Γιώργου Πομάσκι έφθασε στη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας της και μετά το άλμα στα 14.60μ έδειξε με το δάκτυλο την μαύρη κορδέλα που έφερε δίπλα στο εθνόσημο σε ένδειξη πένθους για τα θύματα της πυρκαγιάς στην Αττική. Το ασημένιο μετάλλιο πήρε η Κριστίν Γκιέρις (Γερμανία) με 14.45μ και το χάλκινο η Άνα Πελετέριο (Ισπανία) με 14.44μ.

Συγχαρητήρια Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο άλμα εις τριπλούν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. «Θερμά συγχαρητήρια για την κορυφαία Ευρωπαϊκή σας διάκριση. Η οποία συνιστά αμάχητο τεκμήριο των μεγάλων δυνατοτήτων σας αλλά και επισφραγίζει, με τον καλύτερο τρόπο, τον συνεπή αγώνα σας και υπόσχεται βασίμως λαμπρή συνέχεια» αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος στο συγχαρητήριο μήνυμά του.
Συγχαρητήρια προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση

Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Βερολίνο, απηύθυνε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης. «Συνεχίζονται οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Ελλήνων αθλητών και των Ελληνίδων αθλητριών στην Ευρώπη. Συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο που μας χάρισε» δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βούλα Παπαχρήστου: «Περηφάνια και συγκίνηση!»

Τα θερμά του συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, στο 24ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του Βερολίνου, απευθύνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Τρίτο χρυσό για την Ελλάδα στο #Berlin2018 από τη Βούλα Παπαχρήστου στο τριπλούν. Θερμά συγχαρητήρια! Περηφάνια και συγκίνηση!» γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Μητσοτάκης.

Συγχαρητήρια Φ. Γεννηματά στη Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν: «Η προσπάθεια και το πείσμα σου, έφεραν το χρυσό μετάλλιο»

Θερμά συγχαρητήρια στη Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τριπλούν, στους πανευρωπαϊκούς αγώνες που διεξάγονται στο Βερολίνο, απευθύνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. «Η προσπάθεια και το πείσμα σου, έφεραν το χρυσό μετάλλιο. Θερμά συγχαρητήρια» γράφει στο προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η κ. Γεννηματά.