Το Digital Accounting της Epsilon Net σηματοδοτεί τη νέα γενιά λογιστών

Το Digital Accounting της Epsilon Net σηματοδοτεί τη νέα γενιά λογιστών

Η υπηρεσία βασίζεται σε τεχνολογία ψηφιοποίησης εγγράφων και αυτοματοποιεί την διαδικασία καταχώρησης παραστατικών.

Μια ακόμη τεχνολογικά προηγμένη υπηρεσία λάνσαρε και επίσημα η Epsilon Net, μέσα από την οποία η καθημερινή, χρονοβόρα εργασία διαχείρισης παραστατικών από τους επαγγελματίες λογιστές εκσυγχρονίζεται, προσφέροντας σημαντική εξοικονόμηση χρόνου με την άμεση και χωρίς λάθη διεκπεραίωσή τους.

Η νέα υπηρεσία, Digital Accounting, βασίζεται σε τεχνολογία ψηφιοποίησης εγγράφων και αυτοματοποιεί την διαδικασία καταχώρησης παραστατικών από την σάρωση (μέσα από κινητό, tablet ή σκάνερ) έως την απευθείας καταχώρηση των άρθρων στα λογιστικά προγράμματα, χωρίς ενδιάμεσα στάδια, χωρίς περαιτέρω ανάγκες παραμετροποίησης.  Με το Digital Accounting όχι μόνο εξοικονομείται σημαντικός χρόνος από την καταχώρηση των παραστατικών, αλλά και ψηφιοποιείται το αρχείο παραστατικών του λογιστή που μέχρι σήμερα απαιτούσε εργατοώρες αρχειοθέτησης, κλασέρ, ερμάρια και δέσμευε σημαντική επιφάνεια από το χώρο εργασίας (ή αποθήκευσης). Περιττό δε να αναφερθεί ότι, και η ανάκτηση ή φυσική επανεκτύπωση ενός παραστατικού μειώνεται στο χρόνο ενός click.  To Digital Accounting λειτουργεί on Premise, που σημαίνει ότι δεν απαιτεί σύνδεση στο Internet και ελαχιστοποιεί δραματικά το χρόνο που απαιτείται για ένα σκαναρισμένο παραστατικό να εμφανιστεί στην οθόνη του χρήστη ως λογιστική εγγραφή / άρθρο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η τιμολόγηση της υπηρεσίας Digital Accounting είναι συνδρομητική και δεν υπάρχουν χρεώσεις βάσει του όγκου των παραστατικών ή άλλα κόστη παραμετροποίησης και εγκατάστασης.  Με αυτόν τον τρόπο, δίνεται ένα σημαντικό κίνητρο στους επαγγελματίες λογιστές να χρησιμοποιούν την υπηρεσία απεριόριστα, χωρίς να αυξάνονται τα λειτουργικά τους κόστη.

H υπηρεσία Digital Accounting μαζί με τη νέα γενιά cloud, Epsilon Cloud3.0  αποτελούν τα βασικά συστατικά ενός ευρύτερου πακέτου πρωτοποριακών λύσεων που εγκαινιάζει η Epsilon Net για τους λογιστές, αυτό του Total Accounting.  Το Total Accounting σα σκοπό έχει την παροχή εξελιγμένων λύσεων προς τους λογιστές, με τις οποίες εξοικονομούν χρόνο από χρονοβόρες εργασίες προκειμένου να επικεντρωθούν στην παροχή υπηρεσιών υψηλότερης αξίας προς τους πελάτες τους.

Το Total Accounting αποτελεί την ενσάρκωση μέρους των μεγάλων επενδύσεων που η Epsilon Net έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σε νέες τεχνολογίες και θεωρούνται ορόσημο στον κλάδο της πληροφορικής.