To e-food και η Coca-Cola σε μια ακόμη απολαυστική «συμμαχία»

To e-food και η Coca-Cola σε μια ακόμη απολαυστική «συμμαχία»

Το e-food και η Coca-Cola ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους με στόχο τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των καταναλωτών.

Τι πιο ωραίο από το να απολαμβάνεις το φαγητό σου με μία παγωμένη Coca-Cola;

Το e-food και η Coca-Cola, υποστηρίζοντας δυναμικά τη στρατηγική τους συμμαχία, ενώνουν για ακόμα μία φορά τις δυνάμεις τους με στόχο τη μεγαλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των καταναλωτών. Τα Coca-Cola deals είναι ήδη διαθέσιμα για όλη την Ελλάδα έως και τις 27 Μαΐου και υπόσχονται απολαυστικούς συνδυασμούς στα πιο ωφέλιμα πακέτα.

Όλοι οι χρήστες του e-food έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν μοναδικών προσφορών από αγαπημένα εστιατόρια, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία γευστικών επιλογών, απολαμβάνοντας μοναδικά πακέτα φυσικά παρέα με την αγαπημένη τους Coca-Cola!

Η συνεργασία των δύο μεγάλων εταιριών αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθεια δημιουργίας στοχευμένων δράσεων που θέτουν σε προτεραιότητα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη. Στόχος και των δύο αποτελεί ο σχεδιασμός 360ᵒ πακέτων που διευκολύνουν τον καταναλωτή, παρέχοντας ολοκληρωμένες και ωφέλιμες προσφορές για κάθε περίσταση και κάθε προτίμηση.