To ELPEDISON Mobile Energy Shop ταξιδεύει στην Ελλάδα και ενημερώνει τους καταναλωτές

To ELPEDISON Mobile Energy Shop ταξιδεύει στην Ελλάδα και ενημερώνει τους καταναλωτές

Οι επισκέπτες του κινητού καταστήματος θα μπορούν να μάθουν περισσότερα για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, αλλά και να κάνουν χρήση διαδραστικών εφαρμογών.

Ένα «κινούμενο κατάστημα», που αποσκοπεί στην παροχή πληροφόρησης προς τους καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας δημιούργησε η ELPEDISON, που είναι σήμερα ο μεγαλύτερος εναλλακτικός προμηθευτής ηλεκτρικού ρεύματος για επιχειρήσεις και νοικοκυριά

Πρόκειται για το ELPEDISON Mobile Energy Shop, το οποίο θα επισκεφθεί διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα προκειμένου να ενημερώσει τους καταναλωτές για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία.

Οι επισκέπτες του ELPEDISON Mobile Energy Shop θα μπορούν επίσης να δουν διαδραστικές εφαρμογές, όπως να παρακολουθήσουν σε πραγματικό χρόνο την κατανάλωση ρεύματος του κινούμενου καταστήματος ELPEDISON, μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα. Εφόσον γίνουν πελάτες, θα συμμετέχουν αυτόματα στον Διαγωνισμό της ELPEDISON, που θα κληρώσει σημαντικό αριθμό δώρων ενέργειας και τεχνολογίας, στις 5 Φεβρουαρίου2018.

Τον Δεκέμβριο, το ELPEDISON Mobile Energy Shop θα βρεθεί στο Βόλο (Παραλία Πανεπιστημίου), στην Καρδίτσα (κεντρική πλατεία), στη Λάρισα (Πλατεία Δημαρχείου) και στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος, άγαλμα Μ.Αλεξάνδρου), παραμένοντας 6 ημέρες σε κάθε πόλη.