Tο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής μελών του στη ΔΕΘ

Tο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής μελών του στη ΔΕΘ
Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το επιμελητήριο θα παρέχει επίσης τη δυνατότητα στα μέλη του να πραγματοποιήσουν συναντήσεις σε χώρο του εντός της Έκθεσης.

Tο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών προσφέρει για 3η συνεχή χρονιά τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των μελών του, με δικό τους περίπτερο εντός του περιπτέρου του, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία διεξάγεται φέτος από τις 8 έως τις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Για τα μέλη του επιμελητηρίου που δεν επιθυμούν να συμμετέχουν με δικό τους χώρο, αλλά θέλουν να πραγματοποιήσουν επαγγελματικές συναντήσεις κατά τη διάρκεια της 83ης ΔΕΘ, το επιμελητήριο θα παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις συναντήσεις αυτές σε χώρο του, εντός της Έκθεσης. Για κάθε συνάντηση θα παρασχεθεί τραπέζι 3 ή 4 ατόμων για διάστημα 30 λεπτών, σε προκαθορισμένη ώρα. Η παραπάνω παροχή θα οργανωθεί εντός του Αυγούστου 2018.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το επιμελητήριο, επί χρόνια η ΔΕΘ ήταν μια έκθεση που το συντριπτικό ποσοστό των περιπτέρων ήταν φορείς του άμεσου ή έμμεσου δημόσιου τομέα. Όμως, τα τελευταία 6 χρόνια αυτό έχει αλλάξει, με το Δημόσιο να καταλαμβάνει ποσοστό κάτω του 5% του χώρου της έκθεσης, και τη ΔΕΘ να αποτελεί ένα σημαντικό σημείο προώθησης των πωλήσεων των ελληνικών επιχειρήσεων σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Φέτος στη ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι οι ΗΠΑ και αναμένεται αθρόα συμμετοχή αμερικανικών εταιρειών.