Το καλύτερο Android smartphone έγινε ακόμη καλύτερο

Το καλύτερο Android smartphone έγινε ακόμη καλύτερο

Το Moto X ψηφίστηκε στο καλύτερο Android smartphone για το 2015, αλλά οι κατασκευαστές του δεν επαναπαύονται.

Αγοράζοντας το νέο Moto X Pure Edition έχετε στην κατοχή σας ένα smartphone με μία τεράστια οθόνη 5,7 ιντσών και εξαιρετικό λογισμικό, ενώ η τιμή θεωρείται ιδιαιτέρως καλή για ένα έξυπνο τηλέφωνο κορυφαίας κατηγορίας.

Η κατασκευάστρια εταιρεία, η Motorola, ανακοίνωσε πως κατάφερε να επιλύσει ορισμένα από τα πιο κραυγαλέα προβλήματα της προηγούμενης έκδοσης του μοντέλου. Πλέον, διαθέτει καλύτερη φωτογραφική μηχανή και ταχύτερα φορτιζόμενη μπαταρία. Επίσης, το Moto X Pure Edition προσαρμόζεται στις ανάγκες του πελάτη. Μπορείτε εσείς να επιλέξετε το σχέδιο και τους συνδυασμούς χρωμάτων του κινητού σας κάνοντας την παραγγελία σας online.

Εξίσου προσαρμόσιμο είναι και το λογισμικό του smartphone. To Moto X Pure Edition λειτουργεί με Android, ωστόσο μπορείτε να προσθέσετε μερικές πιο προσωπικές πινελιές. Για παράδειγμα, μπορείτε να το ρυθμίσετε να «χτυπάει» όταν είστε στο σπίτι, να δονείται όταν είστε στην εργασία και να μπαίνει στο αθόρυβο κατά τη διάρκεια των συναντήσεών σας.

Ένα ακόμη στοιχείο που κάνει το νέο smartphone της Motorola να ξεχωρίζει είναι η τιμή- ειδικά αν συγκρίνει κανείς τις προδιαγραφές με αυτές των προϊόντων της Apple, της Samsung και των άλλων κολοσσών του χώρου. Το κινητό της Motorola κοστίζει 399 δολάρια -δηλαδή 350 δολάρια λιγότερα από το iPhone 6 Plus.