Το μήνυμα της Μέρκελ προς τη Βρετανία για το Brexit

Το μήνυμα της Μέρκελ προς τη Βρετανία για το Brexit
epa05639970 German Chancellor Angela Merkel speaks about her political future as CDU chairwoman and chancellor, during a press conference after the directorate meeting at the CDU headquarters in Berlin, Germany, 20 November 2016. Merkel on 20 November 2016 declared her intention to run for chancellor as well as to chair the Christian Democratic Party (CDU). Federal elections in Germany are to be held in fall 2017. EPA/KAY NIETFELD

Μήνυμα στη νέα κυβέρνηση της Μέι ότι το Λονδίνο θα πρέπει να παραμείνει πιστό στο διαπραγματευτικό του σχέδιο για το Brexit έστειλε η Γερμανίδα καγκελάριος.

Μήνυμα στη νέα κυβέρνηση της Τερέζα Μέι ότι το Λονδίνο θα πρέπει να παραμείνει πιστό στο διαπραγματευτικό του σχέδιο για το Brexit έστειλε η καγκελάριος της Γερμανίας Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε, σημειώνοντας ότι η ίδια επιθυμεί να ξεκινήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για τις συνομιλίες.

Μιλώντας από τον Πόλη του Μεξικού, δίπλα στον μεξικανό πρόεδρο Πένια Νιέτο, η Μέρκελ τόνισε πως είναι έτοιμη για τις διαπραγματεύσεις για τους όρους διαζυγίου του Ηνωμένου Βασιλείου με την ΕΕ, που αναμένεται να ξεκινήσουν τις ερχόμενες μέρες.

Η Γερμανίδα καγκελάριος πρόσθεσε ότι η Βρετανία θα εξακολουθεί να παραμένει στην Ευρώπη μετά την ολοκλήρωση του Brexit και ότι επιθυμεί η χώρα να παραμείνει ένας καλός εταίρος.